4 Ιουλίου 2013

«ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ»


Στις 3-7-2013 έγινε σύσκεψη για τη πορεία του έργου  «ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ» επί τόπου του έργου. Συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Λαρισαίων Ιωάννης Οικονόμου, η αν. Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών Ευαγγελία Γιοβρή , οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου Σοφία Ρωμανάσου, Θάνος Αργυράκος, και ο μηχανικός εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρίας Γιάννης Κράβαρης.

Το έργο περιλαμβάνει την προσθήκη 6 νέων αιθουσών διδασκαλίας στο 1ο Δ. Σχ. Γιάννουλης, την κατασκευή του νέου Γυμναστηρίου εμβαδού (180m2 ) που θα λειτουργεί παράλληλα και σαν αίθουσα εκδηλώσεων και την παράλληλη ενοποίηση όλων των μεμονωμένων κτισμάτων του οικοπέδου σε ένα ενιαίο συγκρότημα με στεγασμένες προσβάσεις σε όλα τα κτίρια. Συνολικά το έργο περιλαμβάνει νέες κατασκευές συνολικού εμβαδού (1080 m 2) .
Η χρηματοδότηση του έργου με συμβατικό προϋπολογισμό 1.668.143 €  έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από τη Περιφέρεια Θεσσαλίας. Το έργο είναι στη φάση ολοκλήρωσης των τοιχοποιιών και των υποδομών των Η-Μ εγκαταστάσεων , και αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !