24 Ιουνίου 2013

ΧΡΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ



Ο χορός των μεταλλίων συνεχίζεται για την κατερινιώτισσα πρωταθλήτρια Κατερίνα Νικολαΐδου. Τρεις μόλις εβδομάδες μετά την ανακήρυξή της ως πρωταθλήτριας Ευρώπης στο σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών στη Σεβίλλη της Ισπανίας, πρόσθεσε την Κυριακή 23 Ιουνίου ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της.

Πιο συγκεκριμένα η Νικολαΐδου ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στη  Μερσίνη της Τουρκίας όπου διεξάγονται οι 17οι Μεσογειακοί Αγώνες από 19-30 Ιουνίου. Η Πρωταθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης τερμάτισε πρώτη στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με χρόνο 7:45.71 αφήνοντας στη δεύτερη θέση την πολύ έμπειρη Ιταλίδα Λάουρα Μιλάνι (δεύτερη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2010) ενώ το χάλκινο μετάλλιο στον ίδιο τελικό κατέκτησε η Κύπρια πρωταθλήτρια Άννα Ιωάννου. Η μεγάλη επιτυχία της Νικολαΐδου  έδωσε την ευκαιρία στα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Ισίδωρο Κούβελο  και  κ. Αντώνη Νικολόπουλο που παρακολούθησαν τις προσπάθειες της Εθνικής  Ομάδας Κωπηλασίας στη λίμνη Σείχάν, ναπανηγυρίσουν το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την Ελληνική Αποστολή στους Μεσογειακούς Αγώνες.  Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε επίσης η Ελλάδα στο αγώνισμα διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών με τους Λ.Κόνσολα και Σ.Γιάνναρο.
Ο τεχνικός σύμβουλος του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης και προπονητής της Κατερίνας Νικολαϊδου κος Γ. Μπικογιάννης δήλωσε: « είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι από την νέα μεγάλη διάκριση της Κατερίνας. Όλος ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης γιορτάζει με αυτή την επιτυχία. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν σταματούν εδώ. Μέσα στον Ιούλιο η Κατερίνα θα συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας στη Λουκέρνη της Ελβετίας καθώς και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Λιντς  της  Αυστρίας. Οι πολύ μεγάλες επιτυχίες της Νικολαϊδου αποτελούν παράδειγμα και για τους μικρότερους αθλητές του Ομίλου μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !