24 Ιουνίου 2013

Καλοκαιρινή γιορτή του ΚΔΑΠ Κολινδρού







Μια όμορφη καλοκαιρινή γιορτή  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21  Ιουνίου 2013 στο ΚΔΑΠ Κολινδρού που στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Καστανιάς. Τα παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης  Παιδιών Κολινδρού  με την καθοδήγηση των παιδαγωγών Νίκης Μουχταροπούλου και Αφροδίτης Μαντζούκα παρουσίασαν μουσικοθεατρικές δραστηριότητες με τραγούδια και χορό, δίνοντας ένα χαρούμενο θαλασσινό τόνο  στην  εκδήλωση.
Στο όμορφα διακοσμημένο προαύλιο, γονείς και κηδεμόνες  καταχειροκρότησαν την προσπάθεια των παιδιών, θαύμασαν έργα των μαθητών και γεύτηκαν νόστιμα εδέσματα που ετοίμασε με μεράκι το προσωπικό του ΚΔΑΠ Κολινδρού.  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού Δημήτριος Χλεμές, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κολινδρού Ηλίας Πελάγος, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστανιάς Κων/νος  Νικολόπουλος  και  ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυφυτιανών «Η Αγία Παρασκευή» Γεώργιος Μαρκόπουλος.    

Ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε κ. Δημ. Χλεμές συνεχάρη προσωπικό και παιδιά για την όμορφη εκδήλωση, τόνισε την προσπάθεια του Δήμου για συνέχιση της λειτουργίας αυτών των δομών και  ανέφερε πως και για την επόμενη χρονιά θα υποβληθεί αίτηση για συνέχιση της λειτουργίας των ΚΔΑΠ και των άλλων δομών του προγράμματος Εναρμόνισης Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής

Photo Hasapetis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !