12 Μαΐου 2013

Αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή από τη Δημοτική χορωδία Κολινδρού



 Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαΐου 2013  στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού  το μουσικό αφιέρωμα στο Σταύρο Κουγιουμτζή που διοργάνωσε η 



Δημοτική χορωδία Κολινδρού υπό την αιγίδα της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πύδνας Κολινδρού. 
Η εκδήλωση περιλάμβανε επιλεγμένα τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη και στιχουργού τα οποία απέδωσε με ξεχωριστό τρόπο η Δημοτική χορωδία με τη συνοδεία των μουσικών Ηλία  Κατσιάνου και Ανδρέα Ζιάκα κιθάρα, Γιάννη Χριστοδουλάκη και Ιφιγένεια Πασχαλίδη   ακορντεόν. 



Την καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης  είχε ο δάσκαλος της χορωδίας Βαγγέλης Μπουσμαλής.  Κατά τη διάρκεια του αφιερώματος προβάλλονταν αποσπάσματα από τις μουσικές δημιουργίες καθώς και βιογραφικά στοιχεία και φωτογραφικό υλικό του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Την  έναρξη της εκδήλωσης κήρυξε ο Πρόεδρος της ΔΗ.ΚΟΙΝ.Ε. Πύδνας Κολινδρού  κ. Δημ. Χλεμές ο οποίος αφού μετέφερε το χαιρετισμό και τις ευχές του Δημάρχου  Βαγγέλη Πολύζου  αναφέρθηκε στη λειτουργία των Δημοτικών χορωδιών όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου καθώς και στις εκδηλώσεις που  προγραμματίζονται, τονίζοντας πως  στις δύσκολες στιγμές για  τη χώρα μας η  δημιουργική ενασχόληση με τη μουσική και τις άλλες μορφές πολιτισμού  προσδίδει ποιοτικά χαρακτηριστικά στον άνθρωπο  και στον τόπο μας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι ιερείς του Κολινδρού, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πολλοί φίλοι της μουσικής που γέμισαν την αίθουσα  πολλαπλών χρήσεων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού.        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !