19 Μαΐου 2013

Κέρδισε κερκίδα και γήπεδο...ο Βόλος στην Κατερίνη


Ασταμάτητη η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, πήρε ακόμα μια νίκη και θα παλέψει ως το φινάλε για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην απευθείας συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο διπλό στη Ριζούπολη, ο Ολυμπιακός Βόλου πήγε στην Κατερίνη για να πάρει ακόμα μια εκτός έδρας νίκη και να δώσει αξία στην επικράτησή του επί των πρωτοπόρων την

περασμένη Τετάρτη. Η ομάδα της Μαγνησίας είδε στο πρώτο ημίχρονο να σταματάει τις προσπάθειες της ο νεαρός τερματοφύλακας του Πιερικού, Πατσιογεώργος, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε στο 47’ με τον Παλαιολόγο και στο 82’ με τον Μπολάτι να «καθαρίσει» το παιχνίδι και να φτάσει έτσι… μια ανάσα από την πρώτη τριάδα.
Ο Ολυμπιακός Βόλου πλέον έχει 69 βαθμούς και περιμένει την Τετάρτη στο Πανθεσσαλικό τον Ηρακλή σε ένα ντέρμπι που μπορεί να κρίνει πολλά για την απευθείας άνοδο, καθώς ο «γηραιός» έχει 71 βαθμούς, ενώ από την πλευρά του ο Πιερικός παραμένει στη μέση της βαθμολογίας, μη έχοντας αντικειμενικό σκοπό στις τελευταίες δυο αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Πατσιογεώργος, Γιαζιτζόγλου, Ιορδανίδης, Ντόκιτς, Αποστολίδης, Νίκου (77' Καραγκούνης), Μπελόσεβιτς, Φαμπίνιο (58' Κόιτς), Καθάριος, Καρακατσάνης (77'Παπατόλιος), Μανίκας.
Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Πετκάκης, Κατσιαρός, Παλαιολόγος, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Μπολάτι, Καπετάνος (77' Τσιάτσιος), Ανιέτε, Μπρέσκα (67' Ναντάγια), Ογκουνσότο (46' Σολάκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !