21 Μαΐου 2013

Με επιτυχία το τουρνουά ΄΄ Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο΄΄ στα Γιαννιτσά


Ένα ιδιαίτερα όμορφο σκηνικό, με ζωντάνια και χρώμα, δημιουργήθηκε στον πεζόδρομο Γιαννιτσών το πρωί της Κυριακής 19/5, καθώς 200 κορίτσια και αγόρια που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και





δήλωσαν συμμετοχή στο τουρνουά ΄΄ Παίζω βόλλευ στον Πεζόδρομο΄΄  .
Στους αγώνες παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος που έδωσε τα διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά και δέχθηκε τα συγχαρητήρια των γονέων για τη διοργάνωση.


Τα παιδιά σε ομάδες των 3 ατόμων, έπαιξαν βόλλευ και φωτογραφήθηκαν με τον Γιάννη Παντακίδη βολεϊμπολίστα του ΠΑΟΚ , που υπέγραψε στις μπλούζες και στα διπλώματα συμμετοχής.
Το τουρνουά διοργανώθηκε από το  Δήμο Πέλλας, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων 3ης Ανθοέκθεσης , σε συνεργασία με τον Αθλητικό Όμιλο Πετοσφαίρισης Μίλωνα Γιαννιτσών.


Συμμετείχαν ομάδες από τα δημοτικά σχολεία των Γιαννιτσών,10 ομάδες από την Ακαδημία Κρύας Βρύσης με τον προπονητή τους Πέτρο Σεραϊδη και βέβαια οι μικρές αθλήτριες του ΑΟΠ Μίλωνα Γιαννιτσών με τις προπονήτριές τους Φωτεινή Καφετζάκη , Μαρία Πασσαλή και Δώρα Συλλέκτη.


Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Ι.ΚΤΕΟ Γιαννιτσών που προσέφερε αναμνηστικά μπλουζάκια σε όλα τα παιδιά.
Θερμές ευχαριστίες στα ΜΜΕ του νομού Πέλλας που με την ιδιαίτερη προβολή, συνέβαλλαν στην μεγάλη συμμετοχή και  στην επιτυχία του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !