22 Μαΐου 2013

40 θερμάστρες για τις ανάγκες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου»



Ενίσχυση του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας από τους «Γιατρούς του Κόσμου».


Οι πολίτες προετοιμάζονται από τώρα για την αντιμετώπιση ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.
Οι «Αλληλέγγυοι» της «Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας» παρέλαβαν την προηγούμενη εβδομάδα από τους «Γιατρούς του Κόσμου» 40 θερμάστρες υγραερίου. Οι θερμάστρες αυτές προορίζονται κυρίως για πολυμελείς οικογένειες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» οι οποίες, σε περίπτωση ανάγκης, θα έχουν τη δυνατότητα να δανείζονται από την «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας» τις θερμάστρες, μαζί με τη φιάλη υγραερίου, χωρίς κανένα κόστος.
Η πρωτοβουλία αυτή έχει ως στόχο την αντιμετώπιση σοβαρών περιστατικών σε περίπτωση ακραίων καιρικών φαινομένων κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.
Από τις δράσεις των τελευταίων 2 μηνών της ΕΟΔνΠ και με τη μαζική στήριξη της τοπικής κοινωνίας (σχολεία, φορείς, πολίτες) έχουν συγκεντρωθεί 5 τόνοι τροφίμων, τα οποία βρίσκονται αποθηκευμένα στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και υπολογίζεται πως καλύπτουν τις ανάγκες του «Κοινωνικού Παντοπωλείου» για τους επόμενους 3 μήνες.
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους «Γιατρούς του Κόσμου» για τη στήριξη των δράσεων της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !