15 Μαΐου 2013

2η ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΗ ΑΘΛΗΤΗ ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ




Μεγάλη επιτυχία του Κατερινιώτη αθλητή του Αθλητικού Πιερικού Συλλόγου ‘’Μagic’’  Χαντζηκωνσταντίνου Xάρη στο κορυφαίο πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ελλάδος όπου κατέκτησε την 2η θέση , ασημένιο μετάλλιο, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο  «Ολυμπιονίκης Δ. ΤΟΦΑΛΟΣ» στην Πάτρα το τριήμερο 10-12 Μαΐου 2013.

Στους αγώνες συμμετείχαν 681 αθλητές από Συλλόγους όλης της χώρας στις κατηγορίες Εφήβων/Νεανίδων και Ανδρών/Γυναικών. Συμμετείχαν όλοι οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες που έχουν αντιπροσωπεύσει τα Ελληνικά χρώματα σε Πανευρωπαϊκά, Παγκόσμια πρωταθλήματα και στους Ολυμπιακούς αγώνες. Το επίπεδο των αθλητών ήταν το καλύτερο δυνατό μιας και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το σκαλί για την εισαγωγή στην Εθνική ομάδα. Διεξήχθησαν εντυπωσιακοί και συναρπαστικοί αγώνες που κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.
Ο Κατερινιώτης αθλητής  υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Γιάννη Νταμπώση, μετά από τρείς νικηφόρους αγώνες με πολύ καλές επιδόσεις έφτασε στον τελικό όπου έπρεπε να αντιμετωπίσει τον αθλητή του Συλλόγου «Γαία Γλυφάδας» Γραμματικόπουλο Σ. ο οποίος είναι πρωταθλητής Ελλάδος 4 συνεχόμενες χρονιές. Αθλητής με τεράστια εμπειρία και εξαιρετικό επίπεδο.
Ο Χατζηκων/νου Χάρης τον αντιμετώπισε με σοβαρότητα και μαχητικότητα και ενώ στους 2 πρώτους γύρους το αποτέλεσμα ήταν αμφίρροπο, στον 3ο και τελευταίο γύρο ο αντίπαλος του πήρε διαφορά 4 πόντων στα σημεία και αναδείχτηκε νικητής.
Μετά από αυτή την επιτυχία ο αθλητής μας κέρδισε την αναγνώριση και τον σεβασμό των αντιπάλων του, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει, βάζοντας έτσι πλώρη την Εθνική ομάδα, διεκδικώντας και στο επόμενο πρωτάθλημα  το ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !