9 Απριλίου 2013

Σημαντικές διακρίσεις αθλητών της Πιερίας σε ευρωπαϊκές και πανελλήνιες διοργανώσεις



Θερμά συγχαρητήρια απέστειλε ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος

Με αφορμή τις μεγάλες επιτυχίες αθλητών της Πιερίας ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος με δήλωσή του επισημαίνει τα εξής:


ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΟΛΕΙ
«Η μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος Βόλεϊ Κορασίδων να καταλάβει την 5η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπαρ γέμισε με ιδιαίτερη χαρά όλη την Ελλάδα, ιδιαίτερα όμως την Πιερία, μιας και συμμετέχει επάξια στην εθνική μας αντιπροσωπεία η αθλήτρια του Αρχελάου  Κατερίνης Φακοπουλίδου Αθανασία.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην αθλήτρια και εύχομαι μεγάλες διακρίσεις στην αγωνιστική της πορεία».

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΑΛΗ
Σημαντικές διακρίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Πανκορασίδων Ελληνορωμαϊκής Ελεύθερης Πάλης, στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα πέτυχε η ομάδα του «Αρχελάου», ενώ αντίστοιχες διακρίσεις πέτυχαν αθλητές του Μεγ. Αλεξάνδρου Κίτρους και του «Άθλος»  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη.
Συγχαίρω ιδιαίτερα τον αθλητή Μπαφραλή Χρήστο του «Αρχελάου» που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 59 κιλών στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη και στον προπονητή του Τσεντίδη Σάββα που κατάφερε μεταξύ άλλων να φέρει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης την ομάδα αθλητών του Αρχελάου.
Επίσης, τους αθλητές Οκροπιρίτσε Δημήτρη του «Άθλος» που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 66 κιλών στην Ελληνορωμαϊκή πάλη Εφήβων, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων –Νεανίδων που έγινε στην Τρίπολη και Αναστασιάδου Ελένη που κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 57 κιλών Νεανίδων στην ίδια διοργάνωση με την ομάδα του Μεγ. Αλεξάνδρου Κίτρους.
Στην ίδια διοργάνωση ο «Άθλος» κατέλαβε την 4η θέση στη γενική κατάταξη.
Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στο νέο αίμα αθλητών της Πιερίας και εύχομαι λαμπρή αθλητική σταδιοδρομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !