25 Απριλίου 2013

Συνελήφθησαν πέντε άτομα για κλοπή σε αποθήκη στην Χαλκιδική



Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αρναίας περίπτωση κλοπής σε αποθήκη που έλαβε χώρα την 13 και 14.04.2013 στη Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής.


Σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος πέντε ημεδαπών 15, 15, 18, 17, και 24 ετών οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της κλοπής ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων.
Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας ημεδαπής 40 ετών για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις από τους πέντε προαναφερόμενους ημεδαπούς βραδινές ώρες της 13.04.2013, αφού παραβίασαν την είσοδο της αποθήκης ενός 42χρονου ημεδαπού στην Μεγάλη Παναγιά Χαλκιδικής, εισήλθαν και αφαίρεσαν διάφορα ανταλλακτικά μοτοσυκλετών, ενώ οι υπόλοιποι δύο περίμεναν έξω από την αποθήκη εποπτεύοντας το χώρο. Στη συνέχεια, πρωινές ώρες της 14.04.2013 οι δύο από τους πέντε προαναφερόμενους, εισήλθαν εκ νέου στην αποθήκη και αφαίρεσαν επιπλέον ανταλλακτικά μοτοσυκλετών.

Τα αφαιρεθέντα ανταλλακτικά, η αξία των οποίων ανέρχεται στις (2.000) Ευρώ, οι προαναφερόμενοι τα μετέφεραν σε αποθήκη της 40χρονης.
Ο 24χρονος και ο 18χρονος, μετά την ταυτοποίησή τους επέστρεψαν τα αφαιρεθέντα ανταλλακτικά στο νόμιμο κάτοχό τους.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των προαναφερομένων, οι οποίοι δεν συνελήφθησαν, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αρναίας Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !