9 Απριλίου 2013

Φίλιππος Βέροιας - Πιερικός Αρχέλαος 55 – 60





Μια ακόμη μεγάλη νίκη του Πιερικού Αρχελάου για το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ. Νίκησε στη Βέροια την ομάδα του Φιλίππου με 60-55, ισοβαθμούν στον πίνακα και έμεινε ένας ακόμη αγώνας για τη λήξη της τελικής φάσης.



Τα δεκάλεπτα: 12-13, 23-33, 35-46, 55-60.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χατζηχαρίσης και Κελεπούρης.

Οι συνθέσεις:

Φίλιππος Βέροιας (Λευκόπουλος): Τσιόγκας 6, Αλεξανδρόπουλος 2, Παπαδόπουλος 11(1), Σιδηρόπουλος 2, Ουσουλτζόγλου 8, Μοτσιόπουλος 12, Φύκατας 14, Τσελιγκάκης.

Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Σκαμπαρδώνης, Γαζέτης 12, Κοντσές 8, Τσαλμπούρης 21(3), Αναγνώστου 10, Γιαλίδης 2, Κελαδίτης, Γραβάνης 7(1), Λαμπονίκος, Νταρλαγιάννης.

ΦΩΤΟ:
Η εφηβική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου


ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισσα - ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος 50-70
Για τo παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ

Πρωτοπόρος στη βαθμολογία η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου που νίκησε, στον αγώνα της τελικής φάσης, το Βατανιακό Σάρισσα με 70-50.

Τα δεκάλεπτα: 15-24, 29-31, 42-50, 50-70.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χρυσάφης και Χατζημπαλίδης.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΚ Βατανιακός Σάρισσα (Χοτοκουρίδης): Στεφανίδης 8, Μητσόπουλος, Βασιλειάδης 6, Ακριώτης, Μαχαιρίδης 11, Κανακίδης 5, Χατζούλης 18, Ζέπος 2.

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Γιαλίδης 10(2), Χασάπης 4(1), Σκαμπαρδώνης 11(3), Παυλίδης 16, Τατσίδης 4, Ζησόπουλος Π 7(1), Σαββίδης, Παρμακτσίδης 8, Κοτσώνας 5(1), Κοντσές Θ 5(1), Ζησόπουλος Γ, Σαμαράς.

ΦΩΤΟ:
Η παιδική ομάδα του Πιερικού Αρχελάου
*
Πιερικός Αρχέλαος - Μ. Αλέξανδρος Κολινδρού 50-26

Για τo πρωτάθλημα μίνι κοριτσιών της ΕΚΑΣΚΕΜ

Για την 5η αγωνιστική του Β΄ γύρου η ομάδα μίνι κοριτσιών του Πιερικού Αρχελάου νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Κολινδρού με 50-26.      

Τα δεκάλεπτα: 14-6, 29-12, 38-16, 50-26.

Διαιτητής ήταν ο κ. Χαρακλιάς Δ.

Οι συνθέσεις:

ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Τσιρογιάννη - Ζουγκουρίδου): Γκοτζαμάνη 9, Συροπούλου 7, Γελαστοπούλου 2, Πουρσανίδου 4, Ψωμιάδου 10, Καραϊσαρίδου 2, Καραμέλλιου 2, Ακριτίδου  4, Βαΐδου,  Ηρακλείδου 8, Μηλιάτη 2, Μπέλπα.

ΑΣ Μ.Αλέξανδρος Κολινδρού (Ιωαννίδης): Χλεμέ, Παπαϊωάννου, Ναβροζίδου 8, Πιπιλίκα, Σεραφειμίδου, Χασιώτη 2, Νικολοπούλου 12, Πολύζου, Μαστοροτάσιου, Χαρισοπούλου, Τσούρα, Κομπατσιάρη 4.
----
 Φιλικός αγώνας του Πιερικού Αρχελάου
με τις ακαδημίες μπάσκετ της Αναγέννησης Λιτοχώρου

Τα τμήματα 2004-5 και 2005-6 των ακαδημιών μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις του σταδίου "ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ", στο Λιτόχωρο. Στον φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε πήραν μέρος τριάντα μικροί αθλητές μας οι οποίοι εντυπωσίασαν το κοινό με τις επιδόσεις τους.

Ο Πιερικός Αρχέλαος ευχαριστεί θερμά τις ακαδημίες μπάσκετ της Αναγέννησης Λιτοχώρου και υπόσχεται να ανταποδώσει σύντομα τη ζεστή φιλοξενία τους. Ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς των μικρών αθλητών, οι οποίοι παρά το δύσκολο της ώρας και των καιρικών συνθηκών, φάνηκαν συνεπείς για ακόμη μια φορά και στήριξαν την προσπάθεια όλων.

Τέλος, την ικανοποίησή της εξέφρασε και η υπεύθυνη της αποστολής και προπονήτρια της ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου Σέβη Αβουρδιάδου, η οποία δηλώνει και τον ενθουσιασμό της για την απόδοση των παιδιών, καθώς και για το αγκάλιασμα τον γονέων στις προσπάθειες της ακαδημίας.

Φωτογραφίες και βίντεο στo youtubehttps://www.youtube.com/watch?v=0Up_3xqTE5U

ΦΩΤΟ:

3. Οι αθλητές των ακαδημιών της Αναγέννησης Λιτοχώρου και του Πιερικού Αρχελάου με τους προπονητές τους Διονύσιο Καλαϊτζή και Σέβη Αβουρδιάδου



Το ΕΚΑΒ στον Πιερικό Αρχέλαο
Το απόγευμα του Σαββάτου στα γραφεία του κλειστού γυμναστηρίου, στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης,  το ΕΚΑΒ σε συνεργασία με τον Πιερικό Αρχέλαο πραγματοποίησε σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τους προπονητές του συλλόγου.

Ο εκπαιδευτής του ΕΚΑΒ Γιώργος Θοδωράκης, πατέρας αθλητών της ακαδημίας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου, παρουσίασε στους προπονητές γενικές δεξιότητες για την παροχή βοήθειας σε περιστατικά έκτακτης ανάγκης, όπως την εφαρμογή καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, τη χρήση απινιδωτή, την απομάκρυνση ξένου σώματος κ.ά.

Ήταν μια εκδήλωση με ουσιαστικό περιεχόμενο και άφησε πραγματικά τις καλύτερες εντυπώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !