15 Απριλίου 2013

Πρώτες βοήθειες μαζί με τη Βούλα Πατουλίδου για 3.000 μαθητές από το δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη




Πρωτοποριακές ενημερωτικές εκδηλώσεις πρώτων βοηθειών για τους μαθητές του δήμου διοργανώνει το επόμενο διάστημα ο δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη.


Πρόκειται για πρωτοβουλία του Δήμου και της Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό, την ομάδα εθελοντών Πανοράματος και τη στήριξη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στο πρόγραμμα αναμένεται να λάβουν μέρος περίπου 3.000 μαθητές  των τριών πρώτων τάξεων του γυμνασίου, που φοιτούν σε 17 γυμνάσια του δήμου.

Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση των μαθητών  σε θέματα πρώτων βοηθειών, αλλά και εθελοντισμού, καθώς και της χρήσης του ευρωπαϊκού αριθμού πρώτης ανάγκης 112.
Να σημειωθεί ότι την παρουσίαση του προγράμματος στις σχολικές μονάδες του Δήμου στηρίζουν η Ολυμπιονίκης και υπεύθυνη εθελοντισμού του Ερυθρού Σταυρού Βούλα Πατουλίδου, ο κύριος Πρώιμος, αρχηγός του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Θεσσαλονίκης του Ερυθρού Σταυρού καθώς και η διδάκτωρ νομικής και υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ομάδας εθελοντών Πανοράματος Αγγελική Καλλία.
Η πρώτη παρουσίαση έχει προγραμματισθεί για την Τετάρτη 17 Απριλίου, στις 10 το πρωί στο γυμνάσιο Πανοράματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !