4 Απριλίου 2013

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – ΑΡΗΣ Θεσσαλονίκης 0 - 2


Μετά από ένα δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι ο Άρης Θεσσαλονίκης κέρδισε την ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης με 0-2, στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος Υποδομών της ΕΠΣ Μακεδονίας. Με δύο γκολ που σημείωσε, ένα σε κάθε ημίχρονο δίνει το προβάδισμα στον ‘Αρη, αλλά με την εμφάνιση 

που πραγματοποίησε κυρίως στο δεύτερο μέρος η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης, μπορεί να ελπίζει σε διεκδίκηση μιας εκ των θέσεων που οδηγούν στα ημιτελικά. 
Οι παίκτες του Άγγελου Κούτου δεν μπόρεσαν να πιάσουν το γνωστό τους καλό παιχνίδι και στο πρώτο ημίχρονο έφθασαν πολλές φορές έξω από την μεγάλη περιοχή του Άρη αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν  την εστία του αντιπάλου.
Το  παιχνίδι  παίχτηκε κυρίως στο χώρου του κέντρου με πολλές ατομικές μάχες με μια φλύαρη υπεροχή των φιλοξενούμενων, ο Άρης ήταν αυτός που ευτύχησε να ανοίξει το σκορ στο 23’ λεπτό, όταν από μια διαγώνια μπαλιά στην πλάτη της άμυνας  των Ποντίων μέσα στην περιοχή, λάθος συνεννόηση μεταξύ τερματοφύλακα και αμυντικού, ο επιθετικός του Άρη με προβολή τσίμπησε την μπάλα στέλνοντας την στην κενή εστία σημειώνοντας το 0-1.
Στο 27’ λεπτό ο Άρης είχε ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα αλλά ο Κλιάνης Α.  απέκρουσε την μπάλα πάνω στην γραμμή. Από το σημείο αυτό μέχρι το τέλος του ημιχρόνου η ομάδα της ΠΑΕ Ποντίων ισορρόπησε το παιχνίδι και άρχισε να κυκλοφορεί ξανά την μπάλα καλύτερα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΠΑΕ Ποντίων μπήκαν αποφασιστικά για να γυρίσουν το εις βάρος τους σκορ, αλλά  δεν μπορούσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα του Άρη.
Στο 50’ Ο Άρης έκανε το 0-2 όταν από αντεπίθεση από την αριστερή πλευρά ο παίκτης του Άρη απέφυγε τους αμυντικούς και με παράλληλη σέντρα η μπάλα κατέληξε σε συμπαίκτη του και με δυνατό βολέ από το  ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.Από εκεί και μετά, προφανώς απελευθερωμένοι από το άγχος, για τα υπόλοιπα 20 λεπτά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι η ομάδα των Ποντίων άρχισε να απειλεί την εστία του Άρη και να κάνει την παρουσία της αισθητή. Δύο λεπτά αργότερα σε εκτέλεση φάουλ  του Αγγέλου Η. η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κλιάνης δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο μετά ο  Καραμιχάλης Μ.  από πλεονεκτική θέση στο πρώτο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ είδε την προσπάθεια του να εξουδετερώνεται ένστικτος από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Λίγο πριν το τέλος  ο Καραμιχάλης Μ. από το σημείο του πέναλτι είδε την προσπάθεια του να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Ο επαναληπτικός αγώνας θα γίνει αυτό το Σάββατο πάλι στο γήπεδα των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης με γηπεδούχο την ομάδα του Άρη.
ΣΥΝΘΕΣΗ:
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1998-99
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Κούζας , Συμεωνίδης, Τσιγκαρόπουλος, Ανδρικόπουλος,  Στούμπος, Αγγέλου, Λιπιρίδης, Πιατίδης,  Ρουμπιές, Παγώνης, Κλιάνης, , Καρακούσης,  Λαδένης, Καραμιχάλης, Ματέο,  Χατζηγιάννης, Ευθυμιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !