26 Μαρτίου 2013

Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής



Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής
Ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της ληστείας ένας υπήκοος Αλβανίας 22 ετών που αναζητείται
Εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πολυγύρου περίπτωση ληστείας σε σπίτι όπου διέμεναν δύο ημεδαποί 76 και 61 ετών που έλαβε χώρα την 23.03.2013 στο Πλατανοχώρι Χαλκιδικής.



Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός υπηκόου Αλβανίας 22 ετών, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες της ληστείας ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση πληροφοριών και στοιχείων.
Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος μαζί με δύο άγνωστους συνεργούς του τις πρώτες πρωινές ώρες της 23.03.2013, αφού παραβίασαν την πόρτα της μονοκατοικίας όπου διέμεναν οι δύο ημεδαποί, εισήλθαν εντός και με την απειλή μαχαιριού τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν χρηματικά ποσά των 1.400 ευρώ και των 150 δολλαρίων, διάφορα τιμαλφή και χρυσαφικά και το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο του 76χρονου.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γαλάτιστας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών με αποτέλεσμα να εντοπίσουν τους δράστες που επέβαιναν στο κλεμμένο όχημα στον Άγιο Πρόδρομο Χαλκιδικής και ακολούθησε καταδίωξη. Το όχημα βρέθηκε λίγο αργότερα σε αγροτική οδό, πλην όμως οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν,
Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 22χρονου που δε συνελήφθη και αναζητείται θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την εξακρίβωση των στοιχείων και των υπόλοιπων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !