18 Δεκεμβρίου 2012

Παραιτήθηκε και ο Νίκος Θεοχάρης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες


Οι τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στους Ανεξάρτητους Ελληνες δεν θα μπορούσαν να με αφήσουν αδιάφορο.
Μετά από μια καριέρα 35 χρόνων εναπόθεσα τις ελπίδες μου για το καλό της πατρίδας μου στο κίνημά μας, πιστεύοντας ότι με ένα άλλο πολιτικό λόγο και ήθος θα βοηθούσα να αλλάξουμε προς το καλλίτερο τα πράγματα.
Παρακολουθώντας όμως από πολύ κοντά και γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα, γρήγορα απογοητεύτηκα διαπιστώνοντας ότι με τον τρόπο που προχωράμε δύσκολα, αν όχι ακατόρθωτα, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάποιον απο τους στόχους μας και να γίνουμε μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.
Οι τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, συνοδευόμενες απο ακραίους και χυδαία προσβλητικούς για το ήθος μου χαρακτηρισμούς, για μέχρι χθές φίλους και συναγωνιστές, με οδηγούν στην έξοδο μου απο το κόμμα για να προφυλάξω τον εαυτό μου και την αξιοπρέπεια μου, διατηρώντας τον αυτοσεβασμό μου και το δικαίωμα να μπορώ να κοιτάζω τους πολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στα μάτια.
Διατηρώντας και μη εκχορώντας σε κανέναν  το δικαίωμα του προσδιορισμού μου ως Ανεξάρτητου και ως Ελληνα, παραιτούμαι απο κάθε κομματική θέση αλλά και απο μέλος του κινήματος ευχόμενος σε όλους τους μέχρι σήμερα συνεργάτες και φίλους καλή συνέχεια.

Νικόλαος Θεοχάρης Υπτχος(Ι) ε.α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !