16 Δεκεμβρίου 2012

ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ Η ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΉ ΟΜΆΔΑ ΔΡΆΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΦΕΡΈΦΩΝΟ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ;

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύς λόγος, κυρίως από την πλευρά της δημοτικής αρχής Δίου-Ολύμπου, για την πολιτική υπόσταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης στην Πιερία. Με ανοιχτή του επιστολή ο κ. Παπαθανασίου κατηγορεί τον υπεύθυνο της Ομάδας, κ. Τσολακίδη για Συριζαικά φρονήματα τα οποία περνούν με κάποιον τρόπο και στη λειτουργία της ομάδας.... Πόσοι άραγε από τους Πιεριείς συμφωνούν με αυτή την άποψη ; Καταθέστε κι εσείς την άποψή σας στη ψηφοφορία του Katerinipress στην δεξιά πλευρά του blog μας μέχρι και τις 31/12.....

Χάρης Μπαζάκος

4 σχόλια:

  1. Εννοείτε πως είναι.Αρκεί να δει κανείς τα άτομα που την απαρτίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα με συγχωρήσετε για την ένσταση κ.Μπαζάκο, αλλά σε ανώνυμη ψηφοφορία,ελλοχεύει ο κίνδυνος των αναξιόπιστων αποτελεσμάτων.
    Ποτέ ανώνυμα στο εξής για οτιδήποτε. Οι απόψεις όλων πρέπει να δημοσιεύονται ε π ώ ν υ μ α.
    Ο νοών νοήτω.
    Σιάσιου Γλυκερία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
    ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΑΒΕΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ-ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΜΟΥ-,ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΙΩΣΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΜΕΛΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ,ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΝΙΩΣΑ ΜΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΙ ΜΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ??ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ?
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ,"ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΗ" Η ΜΗ,ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΛΟ,ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΑΒΑΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !