12 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του 3ου Δημοτικού και 3ου Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου



Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012 ο προαύλιος χώρος του 3ου Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Λιτοχώρου μεταμορφώνεται σε χριστουγεννιάτικο χωριό που θα ετοιμάσουν για σας οι δύο σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων. Ο χώρος της εκδήλωσης διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα θα σας μεταφέρει, μικρούς και μεγάλους , στην εορταστική ατμόσφαιρα των ημερών.

Ο Φρόστι ο χιονάνθρωπος μαζί με το ελαφάκι << Ρούντολφ >> σας ξεναγούν στον χώρο και διασκεδάζουν μαζί σας.

Σας μεταφέρουν στη Νεράιδα των χρωμάτων η οποία σας μεταμορφώνει κάνοντας face painting σκορπίζοντας όλα τα χρώματα του κόσμου στα όμορφα πρόσωπά σας.

Η αγαπημένη σας παραμυθού θα είναι στην παραμυθούπολη για να σας μεταφέρει μέσα από τα παραμύθια στο χριστουγεννιάτικο όνειρο. Επίσης θα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε με τις χρωμοσελίδες αλλά και να ετοιμάσετε το γράμμα σας για τον Άη Βασίλη και να το ρίξετε στο γραμματοκιβώτιο του Βόρειου Πόλου.

Στο χώρο τον παιχνιδιών θα μπορέσετε να παίξετε παιχνίδια και να κερδίσετε διάφορα λούτρινα ζωάκια. Εκεί θα μπορέσετε να απολαύσετε δωρεάν ποπ κορν και μαλλί της γριάς. Επίσης θα υπάρχουν δωρεάν ζεστά ροφήματα για τους μεγάλους μας φίλους.

Θα έχετε τη δυνατότητα να μεταμορφωθείτε σε χιονάνθρωπο ή χριστουγεννιάτικο δέντρο και να φωτογραφηθείτε.

Τα ξωτικά σας περιμένουν στους πάγκους του BAZAAR να διαλέξετε κάτι μέσα από ποικιλία χριστουγεννιάτικων ειδών. Το ζαχαρόσπιτο θα είναι εκεί γεμάτο χριστουγεννιάτικες ζαχαρωτές λιχουδιές.

Από τη γιορτή δεν θα λείπει η εορταστική μουσική, πολλές εκπλήξεις και θα παρουσιαστούν χορογραφίες από παιδιά της σχολής χορού ‘’ Χοροθέατρο Ολύμπου ‘’.



Άραγε ο Άη Βασίλης θα έρθει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !