9 Νοεμβρίου 2012

Πρόσκληση αιμοδοσίας από το Σύλλογο Αιμοδοτών Βροντούς


Την 17η τακτική αιμοδοσία πραγματοποιεί ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 στο Πολιτιστικό Κέντρο Βροντούς, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 2.30 το μεσημέρι.
Η μέρα της εθελοντικής αιμοδοσίας, είναι γιορτή για τη διοίκηση, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου Αιμοδοτών Βροντούς.
Ο χώρος της αιμοδοσίας, το Πολιτιστικό Κέντρο της Βροντούς γεμίζει χαρούμενα και χαμογελαστά πρόσωπα, ενώ οι εθελοντές του Συλλόγου φροντίζουν για την εξυπηρέτηση των αιμοδοτών.
Πάντα ο στόχος είναι να συγκεντρωθούν περισσότερες φιάλες και να σπάσουν το προηγούμενο ρεκόρ. Και μέχρι τώρα τα καταφέρνουν!
Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Βροντούς είναι από τους μεγαλύτερους, τους δυναμικότερους και έχει μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες αίματος στο νομό.
Η προσπάθεια είναι συλλογική και το αποτέλεσμα ικανοποιεί όλους όσους εργάζονται εθελοντικά.
Φυσικά όπως έχει καθιερωθεί την ημέρα της αιμοδοσίας γίνεται κλήρωση πολλών δώρων μεταξύ των αιμοδοτών ενώ φέτος η μέρα θα κλείσει με συναυλία που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Σπυρίδωνα – Βροντούς

Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος έχει εξασφαλίσει τα παρακάτω δώρα που θα κληρωθούν μεταξύ αυτών που θα πάρουν μέρος στην αιμοδοσία:
Από ένα διήμερο έχουν προσφέρει τα ξενοδοχεία του Ελατοχωρίου: ΑΛΘΑΙΑ, ΑΜΑΔΡΥΑΣ, ΝΙΚΕΛΗ, ΠΕΙΡΙΩΝ ΜΟΥΣΕΣ.
Κρασιά και αποστάγματα έχουν προσφέρει τα κτήματα «Ι. Παντούλης» και «ΟΙΝΟΒΙΟΝ – Απ. Κούρτης»
10 συνεδρίες έχει προσφέρει το Φυσικοθεραπευτήριο Χοντολίδη Πάνου
Κοσμήματα έχει προσφέρει το κατάστημα ΒΕΛΩΝΗΣ
Τέλος θα δοθούν μπλουζάκια με το λογότυπο της αιμοδοσίας στους αιμοδότες που είναι προσφορά της εταιρίας «era Energy»

Η ημέρα της αιμοδοσίας θα κλείσει με συναυλία που θα ξεκινήσει στις 7.00 και θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Σπυρίδωνα – Βροντούς. Τα συγκροτήματα που θα συμμετέχουν στη συναυλία είναι οι «ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ» και οι «ANIMUS»

Πραγματικά μια τέτοια προσπάθεια αλληλεγγύης και προσφοράς ζωής  αξίζει να πετύχει και να αποτελέσει θετικό παράδειγμα. Άλλωστε το κεντρικό σύνθημα της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι:
5’ είναι αρκετά για να σώσεις μια ζωή !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !