2 Νοεμβρίου 2012

ΕΡΩΤΗΣΗ Κ.ΓΚΙΟΥΛΕΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ


Ερώτηση για την έρευνα και τον εντοπισμό φοροφυγάδων από τις διάφορες λίστες καταθετών κατέθεσε σήμερα, 2 Νοεμβρίου 2012, στην Βουλή ο βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας.

Στην Ερώτησή του ο Κ. Γκιουλέκας επισημαίνει το γεγονός ότι σε μία περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη που η Βουλή των Ελλήνων καλείται, για άλλη μια φορά, να αποφασίσει ένα νέο πακέτο επώδυνων και επαχθών μέτρων για τον ελληνικό λαό, καθίσταται άκρως αναγκαίο, για λόγους ηθικής τάξεως και αποκατάστασης του αισθήματος περί δικαίου, η κυβέρνηση να στραφεί χωρίς καμία χρονοτριβή προς την κατεύθυνση μιας παράλληλης ενδελεχούς έρευνας για τις περιβόητες λίστες, ώστε να εντοπιστούν περιπτώσεις φοροδιαφυγής.
Ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης τονίζει την ανάγκη η κυβέρνηση, πέρα από την οποιαδήποτε έρευνα και έλεγχο διεξάγονται από την Δικαιοσύνη, με δικό της ανεξάρτητο ελεγκτικό μηχανισμό να ερευνήσει πλήρως όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις διάφορες λίστες καταθετών και να επιβληθεί παραδειγματική φορολόγηση, με κλίμακες πολύ μεγαλύτερες των ισχυουσών από την κείμενη φορολογική νομοθεσία, σε εκείνους που θα αποδειχθεί ότι φοροδιέφυγαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !