15 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή διαμαρτυρίας Γ.Παπαθανασίου για το υπό κατάργηση ΙΚΑ Λιτοχώρου


Επιστολή διαμαρτυρίας προς τον διοικητή του ΙΚΑ κ. Ροβέρτο Σπυρόπουλο, απέστειλε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, με αφορμή τις βάσιμες πληροφορίες περί κατάργησης του ΙΚΑ Λιτοχώρου.

Επίσης, σε επιστολή του προς τους τέσσερις βουλευτές της Πιερίας, ο κ.Παπαθανασίου τους καλεί να κινητοποιηθούν άμεσα προκειμένου να αποτραπεί η κατάργηση του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο δήμος Δίου-Ολύμπου έχει αποστείλει τρεις ακόμη ανάλογες επιστολές τη διετία 2011 και 2012 προς τον κ. Σπυρόπουλο και προς το υπουργείο, έχει εκδοθεί ψήφισμα από το δημοτικό συμβούλιο Δίου-Ολύμπου στις 29/2/2012 αντιδρώντας στην πρόθεση για κατάργηση του ΙΚΑ Λιτοχώρου ενώ και οι δημοτικοί υπάλληλοι Δίου-Ολύμπου, την ίδια περίοδο, με κινητοποιήσεις τους είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους σε μια πιθανή τέτοια εξέλιξη.
Το κείμενο της επιστολής του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, Γ.Παπαθανασίου, με ημερομηνία 14/11/2012, έχει ως εξής:
Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
Κύριε Διοικητά, Κυρία και Κύριοι βουλευτές της Πιερίας.
Τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη η φημολογία για οριστικό κλείσιμο του ΙΚΑ Λιτοχώρου. Επίσης οι υπάλληλοι του υποκαταστήματος ενημερώνουν τους συναλλασσόμενους ότι πριν το τέλος του έτους θα επέλθει οριστικά η κατάργησή του.
Ο Δήμος μας αλλά και τα σωματεία της περιοχής (συνταξιούχοι, οικοδόμοι, επαγγελματίες κλπ) ήδη από τις αρχές του έτους έχουν εκφράσει με βάσιμα επιχειρήματα την αντίθεση τους σε ενδεχόμενη κατάργηση του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
Δυστυχώς, κάποιοι στην Αθήνα κωφεύουν και συνεχίζουν να μεθοδεύουν ενέργειες βλαπτικές για τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τις επιχειρήσεις της περιοχής.
Καλούμε τη διοίκηση του ΙΚΑ όχι μόνο να μην προχωρήσει στο κλείσιμο του παραρτήματος αλλά αντίθετα να δρομολογήσει την πλήρη στελέχωσή του, επειδή το ΙΚΑ Λιτοχώρου εξυπηρετεί σχεδόν την μισή Πιερία, ώστε η εξυπηρέτηση αυτή να γίνεται με ουσιαστικότερο τρόπο.
Καλούμε τους τέσσερις βουλευτές του νομού μας να κινητοποιηθούν άμεσα προκειμένου να αποτραπεί η κατάργηση του ΙΚΑ Λιτοχώρου.
                                                                                                            Ο Δήμαρχος
                          Παπαθανασίου Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !