26 Νοεμβρίου 2012

ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης – ΜΑΣ Αγχιάλου Θεσσαλονίκης / 4-0


Εύκολη νίκη για τους παίδες του Άγγελου Κούτου το μεσημέρι του Σαββάτου στο γήπεδο του Ξηροχωρίου, παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Υποδομής της ΕΠΣ Μακεδονίας. Οι παίχτες του ΜΑΣ Αγχιάλου προσπάθησαν, πάλεψαν αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να αποφύγουν την ήττα από τους  παίχτες της ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης οι οποίοι ήταν ανώτεροι σε όλες τις γραμμές.
Η ομάδα της Κατερίνης παραμένει επικεφαλής του 10ου Ομίλου στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας με 15 συνολικά βαθμούς με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής την ερχόμενη εβδομάδα με τους Μπέμπηδες Ιωνίας ματς που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την πρωτιά στο όμιλο.
Οι προπαίδες του Παναγιώτη Νάση εκμεταλλευόμενοι το ρεπό στον 1ο Όμιλο έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο Κορινό με το αντίστοιχο τμήμα (Τελικό σκορ 1-1) προετοιμαζόμενοι γα το δύσκολο παιχνίδιτης 8ης αγωνιστικής με τον επικεφαλής του ομίλου την ομάδα του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.            
ΠΑΕ Ποντίων Κατερίνης / Παιδικό Γεν 1999-98
Προπονητής : Άγγελος Κούτος
Έπαιξαν :  Κούζας,  Συμεωνίδης, Τσιγκαρόπουλος, Στούμπος, Χατζηγιάννης, Αγγέλου, Λιπιρίδης, Δημόπουλος, Πιατίδης, Ρουμπιές, Καραμιχάλης,  Παγώνης, Καρακούσης, Λυκούργος, Τουλκερίδης, Ματέο, Ανδρικόπουλος. Βαγγελακάκης

Καρακούσης Σάκης      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !