26 Νοεμβρίου 2012

Κυκλοφορεί το Νο2 «Καρέ Καρέ Μαθήματα σκίτσου για αρχάριους»


Μετά το Νο1 Καρέ – καρέ Μαθήματα σκίτσου για Αρχάριους ,που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2011, τέλος Οκτωβρίου κυκλοφόρησε  από τις εκδόσεις raster one, το νέο βιβλίο- εγχειρίδιο του Θεσσαλονικιού σκιτσογράφου Δημήτρη Νικολαΐδη ( ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ)  «Καρέ – καρέ Μαθήματα σκίτσου για αρχάριους» Νο2.

Στο βιβλίο του   σκιτσογράφου  Δημήτρη Νικολαΐδη ( ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ), παρουσιάζει , όπως και στο πρώτο, με τον ίδιο απλό τρόπο και τις ίδιες απλές γραμμές  τα αντικείμενα στο σαλόνι και στην κρεβατοκάμαρα, τη  γυναίκα, μέσα μεταφορών ( αυτοκίνητο, φορτηγό, λεωφορείο, τρένο, βέσπα), παραλία και αμμουδιά , την κρεβατοκάμαρα και άλλα σκίτσα καθημερινής ασχολίας.
Όπως στο πρώτο και σ’ αυτό το βιβλίο – εγχειρίδιο, παραμένει ο ίδιος σκοπός από τον σκιτσογράφο, να παρουσιάσει τα σκίτσα στην απλή του μορφή και να δώσει στους επίδοξους σκιτσογράφους την απλότητα και την σκέψη.
Το Νο1 «Καρέ Καρέ Μαθήματα Σκίτσου για Αρχάριους» παρουσιάστηκε στην πόλη του Κιλκίς, στο Δήμο Καλαμαριάς  στα Ιωάννινα και στην πόλη της  Κοζάνης, τους μήνες που μας πέρασαν.
Το βιβλίο – εγχειρίδιο «Καρέ καρέ Μαθήματα σκίτσου για αρχάριους Νο2»  κυκλοφορεί σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία  στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κοζάνης, Κατερίνης, Σερρών, Κιλκίς, Αθήνας.
Για τους επόμενους μήνες προγραμματίζονται από τον εκδοτικό οίκο Raster one παρουσιάσεις στις πόλεις Κατερίνη , Βέροια (Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου), Σέρρες, Καβάλα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Ξάνθη και Πάτρα…
Περισσότερες πληροφορίες για το βιβλίο:
Βιβλιοπωλείο- Εκδόσεις- Γκαλερί  Μάτι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !