26 Οκτωβρίου 2012

Εργασίες αντιπλημμυρικής θωράκισης στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής



Σε εξέλιξη είναι οι παρεμβάσεις της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων στο σύνολο του Δήμου
Κατερίνης, με στόχο την αντιπλημμυρική του θωράκιση. Στόχος είναι να προληφθούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις φθινοπωρινές βροχοπτώσεις.


Στο πλαίσιο αυτό, συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν σήμερα Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, εργασίες συντήρησης και καθαρισμού καναλιού, στην Τοπική Κοινότητα Εξοχής.

Επιπλέον, έγιναν εργασίες διάνοιξης αγροτικού δρόμου κοντά στο κανάλι. Στον συγκεκριμένο δρόμο πραγματοποιήθηκε καθαρισμός από απορρίμματα, χόρτα και μπάζα που είχαν συσσωρευτεί.

Παράλληλα, έγιναν εργασίες συντήρησης και διαμόρφωσης της πίστας motocross, η οποία είχε υποστεί φθορά από έκτακτα καιρικά φαινόμενα, τα οποία επικράτησαν στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Τις εργασίες συντόνισε και επέβλεψε προσωπικά ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Εξοχής Ελευθέριος Αμβροσιάδης.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Αμβροσιάδης, είναι καθημερινή η μέριμνα του Τοπικού Συμβουλίου για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων της καθημερινότητας, ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς την Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων για την  άμεση και αποτελεσματική  ανταπόκριση των υπηρεσιών της σε κάθε αίτημα του Τοπικού Συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !