4 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνη: Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη τμήματος της οδού Φιλίππου



Πραγματικότητα έγινε η διάνοιξη τμήματος της οδού Φιλίππου, που παρέμενε κλειστό για περισσότερα από 25 χρόνια. Η Δημοτική Αρχή της Κατερίνης ύστερα από συντονισμένες πολυετείς προσπάθειες , που απαίτησαν ακόμη και προσωπικές επαφές με ιδιοκτήτες εκτάσεων που επρόκειτο να απαλλοτριωθούν, 


πέτυχε τη διάνοιξη του μοναδικού εναπομείναντος τμήματος της οδού Φιλίππου που παρέμενε κλειστό, παρεμποδίζοντας την ομαλή κυκλοφορία όχι μόνο των οχημάτων, αλλά και των πεζών και δημιουργώντας κινδύνους για την ασφάλειά τους, καθώς δεν υπήρχαν πεζοδρόμια και το οδόστρωμα ήταν πολύ στενό.

Μηχανήματα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Κατερίνης, υπό την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αλέκου Γιουμίδη, ολοκλήρωσαν σήμερα Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012, τη διάνοιξη του δρόμου, προχωρώντας και στην χαλικόστρωσή του ώστε να είναι άμεσα προσβάσιμος.

Το τμήμα που διανοίχθηκε, είναι μήκους 90 περίπου μέτρων, βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Άννας και εξυπηρετεί κυκλοφοριακά την ευρύτερη περιοχή και τις τοπικές κοινότητες Άνω Αγιάννη, Γανόχωρας , Τριλόφου κά., ενώ σύντομα θα διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις ασφαλούς και άνετης κυκλοφορίας.
Στο επόμενο στάδιο των εργασιών θα γίνει η κατασκευή των κρασπεδορείθρων και των πεζοδρομίων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !