30 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνη: Εργασίες καθαρισμού των καναλιών της παραλιακής ζώνης



Εργασίες καθαρισμού των καναλιών που βρίσκονται κατά μήκος της παραλιακής ζώνης του Δήμου Κατερίνης και ειδικότερα από τον οικισμό της Ολυμπιακής Ακτής και μέχρι τον Κορινό, πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων.


Όπως δήλωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Μπουρονίκος, λόγω των καιρικών συνθηκών των προηγούμενων ημερών (ισχυροί νοτιάδες), τα κανάλια είχαν γεμίσει θαλασσινό νερό και έπρεπε άμεσα να καθαριστούν, προκειμένου να διευκολυνθεί η απομάκρυνσή του.  
Το σημαντικότερο πρόβλημα εντοπίστηκε στη βόρεια πλευρά του οικισμού της Ολυμπιακής Ακτής και στην Παραλία, στην περιοχή του οικισμού Ολυμπία, όμως σε όλες τις περιπτώσεις αντιμετωπίστηκε έγκαιρα και αποτελεσματικά.
Παράλληλα, τις επόμενες ημέρες, η Αντιδημαρχία Τεχνικών Έργων προγραμματίζει την τοποθέτηση σάκων άμμου στην ακτή του οικισμού της Παραλίας, με σκοπό την προστασία των καταστημάτων ενώ μελετά συνολικά το ζήτημα της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Παραλίας, προκειμένου να λυθεί οριστικά το πρόβλημα διάβρωσης της ακτής.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !