4 Οκτωβρίου 2012

Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας Μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου




«Xαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι
στην οικογένεια του Πιερικού Αρχελάου», δήλωσε ο νέος προπονητής


Ένας ακόμη γνωστός καλαθοσφαιριστής και αγαπητός στο χώρο του μπάσκετ προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της Ακαδημίας του Πιερικού Αρχελάου.
Είναι ο Φάνης Τσαϊτουρίδης, ο οποίος ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα από τον Αρχέλαο και φέτος, παράλληλα, θα αγωνίζεται στον Βατανιακό.
Ο νέος προπονητής στα τμήματα υποδομής ήταν από το 1997 έως και το 2007 αθλητής του Αρχελάου, το 2008-2011 στον Πιερικό Αρχέλαο και  το 2011-12 στον Αιγινιακό. Σαν έφηβος με τον Αρχέλαο το 2004 συμμετείχε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα της Βορείου Ελλάδος, το 2005 στην 6η θέση του πανελληνίου πρωταθλήματος και το 2008 με την ανδρική ομάδα στην άνοδο για τη  Β΄ εθνική κατηγορία. Επίσης, το 2010 με τον Πιερικό Αρχέλαο στην άνοδο για την Α2 εθνική κατηγορία.
Ο Φάνης Τσαϊτουρίδης για τα νέα του καθήκοντα, δήλωσε: «Xαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι στην οικογένεια του Πιερικού Αρχελάου. Υπήρξα πολλά χρόνια παίκτης του Αρχελάου και μετέπειτα του Πιερικού Αρχελάου. Είναι τιμή μου που οι άνθρωποι της ομάδας με εμπιστεύονται και μου δίνουν μια θέση στο προπονητικό τιμ. Θεωρώ πολύ υπεύθυνη τη θέση μου, καθώς τα παιδιά των τμημάτων μας είναι το μέλλον του συλλόγου και πολλά από αυτά  θα απαρτίζουν αργότερα την ανδρική ομάδα μας. Όλοι μαζί οι προπονητές, δουλεύουμε πολύ σκληρά για το καλύτερο αποτέλεσμα. Τέλος, να ευχηθώ σε όλα τα τμήματα της ομάδας μας καλή αγωνιστική  σεζόν με υγεία και με πολλές επιτυχίες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !