9 Οκτωβρίου 2012

Συνελήφθησαν πέντε Έλληνες για ναρκωτικά στην Έδεσσα


Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, πέντε ημεδαποί 35, 30, 35, 28 και 17 ετών (τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα αντίστοιχα), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κατά περίπτωση για κατοχή, αγορά και πώληση ναρκωτικών ουσιών και αντίσταση κατά της αρχής.

Τα πέντε άτομα συνελήφθησαν κατόπιν της προχθεσινής σύλληψης 43χρονου ημεδαπού στην Έδεσσα, ο οποίος κατείχε (3) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (31,3) γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Αρχικά, από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας, προέκυψε ότι ο 43χρονος προμηθεύτηκε την ποσότητα κάνναβης από τον 35χρονο. Ο 35χρονος εντοπίστηκε στην Έδεσσα και συνελήφθη ενώ στην κατοχή του και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (2) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (180,4) γραμμαρίων,
  • (40) σπόρους κάνναβης και
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Από την αξιοποίηση πληροφοριών προέκυψε ότι και ο δεύτερος 35χρονος επίσης προμηθεύτηκε ναρκωτικές ουσίες από τον προαναφερόμενο 35χρονο, ο οποίος παρέδωσε τέσσερις συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (33,6) γραμμαρίων.
Όπως προέκυψε ο 35χρονος προμηθεύτηκε τις προαναφερόμενες ναρκωτικές ουσίες από τον 30χρονο ο οποίος εντοπίστηκε στην Έδεσσας και σε αστυνομική έρευνα της οικίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους (426) γραμμαρίων.
Κατά τη συνεχιζόμενη και συστηματική έρευνα προέκυψε ότι 30χρονος προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης από τον 28χρονο στα μέσα του μηνός Ιουλίου του τρέχοντος έτους. Οργανώθηκε επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Έδεσσας σε συνεργασία συναδέλφων τους του Αστυνομικού Τμήματος Νέας Μηχανιώνας και ο 28χρονος εντοπίστηκε στο Αγγελοχώρι Θεσσαλονίκης. Ο προαναφερόμενος στην προσπάθειά του να διαφύγει ελευθέρωσε ένα σκυλί ιδιοκτησίας του, δίνοντάς του εντολή να επιτεθεί στους αστυνομικούς και τράπηκε σε φυγή πεζός. Οι αστυνομικοί ακολούθησαν τον 28χρονο και κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον συλλάβουν.
Σε αστυνομική έρευνα της οικίας του 28χρονου, εντός της οποία βρισκόταν η 17χρονη και συνελήφθη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (17) συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους (5.994) γραμμαρίων,
  • Ένα γυάλινο βάζο και ένα πλαστικό μπουκάλι με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού καθαρού βάρους (393) γραμμαρίων,
  • Μία μεταλλική κασετίνα που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη καθαρού βάρους (5) γραμμαρίων και τρίμματα καπνού καθαρού βάρους 20,
  • (60) σπόρους κάνναβης
  • Μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας 
  • Το χρηματικό ποσό των (550) Ευρώ
  • (16) παραισθησιογόνα μανιτάρια
  • (3) τεμάχια LSD σε μορφή στυπόχαρτου και
  • (3) κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !