29 Οκτωβρίου 2012

Έργα οδοποιίας στα Πεύκα Θεσσαλονίκης



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται τα έργα οδοποιίας στη Δημοτική Ενότητα Πεύκων του δήμου Νεάπολης-Συκεών, όπου οι ρυθμοί των εργασιών επιταχύνονται ώστε να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στο 2012.

Πρόκειται για ένα πλέγμα παρεμβάσεων σε δεκάδες οδούς (μεταξύ των οποίων οι: Αγ.Τριάδος, Γαλήνης, Εμμ.Παππά, Καρατάσου, Βότση, Ηρακλείτου, Ακαδημίας, Επίκουρου, Ελευθερίας, κ.λπ.), οι οποίες αναμορφώνονται στο σύνολό τους με νέους ασφαλτοτάπητες, κρασπεδώσεις και αποκαταστάσεις των υποδομών, με αποτέλεσμα να εξελιχθούν σε σύγχρονους και ασφαλείς δρόμους για τους κατοίκους της περιοχής.
Το έργο εντάσσεται στο μεγάλο πρόγραμμα οδοποιίας του δήμου Νεάπολης-Συκεών συνολικού προϋπολογισμού 3,5 εκατ. ευρώ, με το μεγαλύτερο μέρος της επένδυσης να διατίθεται για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών της Δ.Ε. Πεύκων, που ξεπερνά το 1,5 εκατ. ευρώ.
«Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση που στην ολοκλήρωσή της θα συμβάλει αποτελεσματικά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, ειδικά σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια γνώρισε θεαματική πληθυσμιακή ανάπτυξη και παρουσίαζε αυξημένες ανάγκες. Αυτό που κάνουμε είναι να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας για την κάλυψή τους, μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων και παρεμβάσεων σε όλα τα επίπεδα, από τους δρόμους και τις υποδομές, μέχρι και τη σχολική στέγη», δήλωσε ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης κατά την επιθεώρηση των έργων που πραγματοποίησε, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων Ντίνο Ζωγόγιαννη, Μικροέργων-Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού Αλέκο Σιμητόπουλο, και τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών Νεάπολης-Συκεών Κώστα Νικολόπουλο.
Όπως τόνισε ο δήμαρχος, τα έργα θα είναι έτοιμα στην ώρα τους για να ακολουθήσουν αμέσως οι νέες εργολαβίες διάνοιξης και διαμόρφωσης οδών, μεταξύ των οποίων η οδός Νερομύλων. «Αυτά που γίνονται στην περιοχή μας είναι πρωτόγνωρα. Οι πάντες διαπιστώνουν καθημερινά εδώ και καιρό ότι έχει στηθεί ένα μεγάλο εργοτάξιο που αλλάζει την εικόνα των Πεύκων», δήλωσε από την πλευρά του ο κ.Σιμητόπουλος.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !