2 Οκτωβρίου 2012

Πέλλα: ΄΄ Ο Γύρος της πόλης με ποδήλατο ΄΄




O Δήμος Πέλλας θα πραγματοποιήσει Ποδηλατοδρομία στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ώρα 12:00. 
Η ποδηλατοδρομία δεν θα έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και η εκκίνηση θα δοθεί στον πεζόδρομο Γιαννιτσών.


Η διαδρομή που θα διανυθεί είναι : Πεζόδρομος ( πλατεία ΕΠΟΝ)-  Βενιζέλου – πλατεία Γκόνου Γιώτα – 20ης Οκτωβρίου- Κωνσταντινίδη -Δ.κ Μ.Παπαδοπούλου – Αγ. Γεωργίου – Στράντζης – Βενιζέλου .
Ο τερματισμός θα γίνει στον πεζόδρομο( πλατεία ΕΠΟΝ).
Οι συμμετοχές, με τη συνεργασία των σχολείων του Δήμου Πέλλας,  αναμένεται να ξεπεράσουν κάθε προσδοκία και στους συμμετέχοντες θα δοθούν διπλώματα συμμετοχής. Η ποδηλατοδρομία θα πραγματοποιηθεί με την κάλυψη της Τροχαίας Γιαννιτσών και της Δημοτικήs Αστυνομίαs.
Φέτος, μετά από προτάσεις και συζητήσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων, ο Δήμος Πέλλας  θα προβεί  στη δημιουργία χώρων στάθμευσης ποδηλάτων.
Πιλοτικά, θα δημιουργηθούν άμεσα παρκινγκ ποδηλάτων σε δημόσιους χώρους στα Γιαννιτσά. Επίσης θα δημιουργηθούν χώροι στάθμευσης, αρχικά σε όλα τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Πέλλας, σε συνεργασία με τους  διευθυντές των σχολικών μονάδων, οι οποίοι θα υποδείξουν τον πλέον κατάλληλο χώρο.
Ο 1ος χώρος στάθμευσης ποδηλάτων θα γίνει στον πεζόδρομο, στον χώρο εκκίνησης της ποδηλατοδρομίας αμέσως μετά το τέλος της εκδήλωσης, παρουσία των μαθητών.

Πληροφορίες – συμμετοχές : Γραφείο Αθλητισμού Δήμου Πέλλας
 τηλ. 2382 3 50809 email aodig@giannitsa .gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !