2 Οκτωβρίου 2012

Η βράβευση του Λιτοχωρίτη νέου επιστήμονα στην Οσάκα Ιαπωνίας





 ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
 Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ


Λέγεται Δημήτρης Παπαγεωργίου, είναι Λιτοχωρίτης, γιος του διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας του Δ.Δίου-Ολύμπου Γιώργου Παπαγεωργίου αλλά και της Φωτεινής Παπαγεωργίου. Βραβεύτηκε στην Οσάκα Ιαπωνίας, σε παγκόσμιο συνέδριο θερμικής ανάλυσης, για την καλύτερη παρουσίαση νέου επιστήμονα.  
Ο Δημήτρης Παπαγεωργίου είναι πτυχιούχος στο φυσικό τμήμα του ΑΠΘ, εκεί πραγματοποίησε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές ενώ σήμερα είναι υποψήφιος διδάκτωρ, έχοντας λάβει υποτροφία. Η 40λεπτη εισήγησή του καθώς επίσης και η συζήτηση που ακολούθησε (απαντήσεις σε ερωτήσεις συνέδρων) ήταν στην αγγλική γλώσσα.
Λόγω μεγάλης σεμνότητας που τον διακρίνει, ο νεαρός επιστήμονας δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα αυτό, δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις για τη βράβευσή του, δεν θέλησε να μιλήσει για το γεγονός ότι εκπροσώπησε επάξια την Ελλάδα σε παγκόσμιο συνέδριο.
Γι αυτό, χωρίς άλλα σχόλια ο δήμος Δίου-Ολύμπου δίνει σήμερα στη δημοσιότητα κάποιες από τις φωτογραφίες παρουσίασης της εισήγησής του στο παγκόσμιο συνέδριο της Οσάκα αλλά και της τελετής βράβευσής του, που ακολούθησε.
Ο δήμαρχος Γιώργος Παπαθανασίου, διοίκηση και εργαζόμενοι στον δήμο Δίου-Ολύμπου συγχαίρουν τον Δημήτρη Παπαγεωργίου για την επιτυχία του και τον ευχαριστούν που έγινε αφορμή για διαφήμιση της περιοχής αλλά και της χώρας.
«Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε να έχει και στη συνέχεια καλές επιτυχίες, στη χώρα και στο εξωτερικό, και πάντοτε με το έργο του, με την παρουσία και τη δράση του να ακούγεται θετικά το όνομά του και το όνομα της Ελλάδας σε παγκόσμιο επίπεδο», δήλωσε ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !