10 Οκτωβρίου 2012

80 ΝΕΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ



Συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πολυγύρου κ. Αστέριου Ζωγράφου και των 80 προσληφθέντων μέσω του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (5-10-2012) στο Δημαρχείο Πολυγύρου.
Παρουσία της υπευθύνου του προγράμματος από το Κέντρο Οικογένειας και Παιδιού κας Α. Σούδα και της υπεύθυνης του προγράμματος για τον Δήμο Πολυγύρου κας Β. Τριανταφύλλου ο Δήμαρχος υποδέχτηκε τους εργαζομένους και τους καλωσόρισε στο δυναμικό του Δήμου Πολυγύρου.

Μεταξύ των άλλων ανέφερε ότι καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια για τη διεκδίκηση του προγράμματος και μάλιστα για τόσο υψηλό ποσοστό εγκεκριμένων θέσεων και ότι μετά από τις άμεσες πρωτοβουλίες του Δήμου προς το Υπουργείο Εργασίας οι προσληφθέντες θα αρχίσουν να εργάζονται από την 1η Νοεμβρίου μέσω επιστασίας.
 Επίσης τόνισε: «Το συγκεκριμένο πρόγραμμα εντάσσεται στην προσπάθειά μας για τη μείωση της ανεργίας στην περιοχή και την τόνωση της τοπικής οικονομίας. Παρόλο που το διάστημα εργασίας είναι μόνο πέντε μήνες η προσπάθεια θα συνεχιστεί, ιδιαίτερα τη δύσκολη αυτή περίοδο, που διανύει η χώρα μας, με σκοπό τη διεκδίκηση και νέων αντίστοιχων προγραμμάτων και χρηματοδοτήσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας».
Απευθυνόμενους στους προσληφθέντες ανέφερε τα εξής: «Το έργο που θα επιτελέσετε είναι ιδιαίτερο και θα σας παρακαλούσα να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Το γραφείο του δημάρχου θα είναι πάντα ανοιχτό για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στην πορεία».

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !