15 Οκτωβρίου 2012

Κατερίνη: Έλληνες έκλεψαν από Αλλοδαπό...2 ΕΥΡΩ !!!!!!!


Συνελήφθησαν χθες (14.10.2012) στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομική Διεύθυνσης Πιερίας, τέσσερις (4) ημεδαποί ηλικίας 15, 16, 20 και 22 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αντιποίηση Αρχής και ληστεία σε βάρος αλλοδαπού υπηκόου Μπαγκλαντές.

Ειδικότερα, στην Κατερίνη, σύμφωνα με καταγγελία του αλλοδαπού, οι προαναφερόμενοι τον προσέγγισαν ενώ βρισκόταν σε χώρο αναμονής στο Σιδηροδρομικό Σταθμό και του ζήτησαν να τους επιδείξει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έγγραφα παραμονής του.
Στη συνέχεια οι ημεδαποί επανήλθαν εντός του χώρου αναμονής, κινήθηκαν εκ νέου προς τον παθόντα και ασκώντας του σωματική βία του αφαίρεσαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των (2) ευρώ και επιχείρησαν να τον οδηγήσουν εκτός του χώρου αναμονής, πλην όμως ο παθών κάλεσε σε βοήθεια και οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των (2) ευρώ και το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο.
Προανάκριση διενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !