2 Οκτωβρίου 2012

100 χρόνια Ελεύθερης πόλης




Θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια Ελεύθερης πόλης συζήτησαν στη διάρκεια συνάντησης που είχαν στη Μητρόπολη, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας Θωμάς Παπαδημητρίου και ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως  Κίτρους και Κατερίνης Αρχιμανδρίτης π. Βαρνάβας Λεοντιάδης.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα, παρουσία του Γ.Γραμματέα της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους και  Κατερίνης π.Αθανασίου Μαρινόπουλου.
«Στο πλαίσιο της εξαιρετικής συνεργασίας, που έχει ο Δήμος μας με την Μητρόπολη σε όλα τα επίπεδα και σε συνεννόηση με τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη συζητήσαμε με τον Πανοσιολογιότατο το ενδεχόμενο  να συνδιοργανώσουμε δρώμενα, που θα τα  εντάξουμε είτε στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων Ελεύθερης πόλης είτε στα φετινά Αικατερίνεια» τόνισε σε δήλωσή του ο πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ.
Από την πλευρά του ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως  ενημέρωσε τον κο Παπαδημητρίου, σχετικά με τα θρησκευτικά και πολιτιστικά δρώμενα, που σχεδιάζει η Μητρόπολη με αφορμή τα Ελευθέρια της πόλης, ενώ όπως σημείωσε: «στο πλαίσιο της άριστης συνεργασίας μας με τον Δήμο δόθηκε η ευκαιρία να ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την συνεργασία σε θέματα πολιτισμού».
Το αμέσως προσεχές διάστημα θα οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα συνεργασίας ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !