5 Σεπτεμβρίου 2012

Στην Πλάκα Λιτοχώρου το πανευρωπαϊκό treffen μοτοσυκλετών Honda Goldwing


Στην Πλάκα Λιτοχώρου Δήμου Δίου-Ολύμπου Ν.Πιερίας και κάτω από τη σκιά του βουνού των θεών, τον Όλυμπο, στο κάμπινγκ Ολύμπιος Ζεύς, από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου 2012, πραγματοποιείται και φέτος, για 2η συνεχόμενη χρονιά, το Πανευρωπαικό Treffen ,των ταξιδιωτικών, μεγάλου κυβισμού, μοτοσυκλετών Honda Goldwing.


Η διοργάνωση γίνεται  υπό την αιγίδα και τους διεθνείς κανόνες της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας (GWEF) με την συνεργασία του Σωματείου KingsRiders Goldwing Greece, που είναι το μοναδικό Ελληνικό μέλος της Ομοσπονδίας.
ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η μεγάλη αυτή εκδήλωση Πολιτισμού και Τουρισμού, που μετράει 30 χρόνια ζωής στην υπόλοιπη Ευρώπη, έφερε στη χώρα μας την 1η διοργάνωση του 2011, με 390 μηχανές και 700 επιβάτες από 29 χώρες της Ευρώπης, την Τουρκία, Ισραήλ κλπ. Η διοργάνωση και η φιλοξενία χαρακτηρίσθηκαν από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, άψογες και οι καλύτερες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, ως και μία από τις καλύτερες όλων των εποχών.
Η επιδίωξη για την φετινή διοργάνωση είναι να διατηρήσει και να ξεπεράσει τα ήδη υψηλά στάνταρ της, ώστε οι συμμετέχοντες -επισκέπτες να μεταφέρουν την θετική εικόνα της χώρας μας στις πατρίδες τους, στην δύσκολη αυτή περίοδο.
Η ΦΕΤΙΝΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στους αρχαιολογικούς χώρους του Δίου και της Βεργίνας, στο κάστρο Πλαταμώνα και τον Παλιό Παντελεήμονα καθώς και στον Όλυμπο. Θα πλαισιωθεί μουσικά από παραδοσιακά χορευτικά αλλά και μοντέρνα συγκροτήματα.
Επίσης, αναμένεται να γίνουν φαντασμαγορικές νυχτερινές παρελάσεις με τα φώτα των μηχανών αναμμένα στις κωμοπόλεις της Λεπτοκαριάς και του Λιτοχώρου, την Πέμπτη 6/9 & την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου θα γίνει η καθιερωμένη παρέλαση των Εθνών στην πόλη της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !