4 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΑΥΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ



Ολοένα καινούργιοι ελπιδοφόροι αθλητές και αθλήτριες αναδεικνύονται μέσα από τις τάξεις του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης όπως φάνηκε και από τα αποτελέσματα της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Κωπηλασίας που ολοκληρώθηκε αυτό το Σαββατοκύριακο 1-2 Σεπτεμβρίου στο κόλπο του Κούταβου στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.


            Η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης Κωπηλασίας είναι μια διοργάνωση που πραγματοποιεί τα τελευταία επτά χρόνια η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία σε συνεργασία με Ομίλους και τους κατά τόπους φορείς τις Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με σκοπό την ανάπτυξη της κωπηλασίας, ενός αθλήματος που έχει να επιδείξει πολύ μεγάλες Διεθνείς (Ολυμπιακές και Παγκόσμιες) επιτυχίες τα τελευταία χρόνια.
            Φέτος πραγματοποιήθηκε μια φορά στις αρχές Ιουλίου στην Κέρκυρα και μία 1-2 Σεπτεμβρίου στην Κεφαλονιά όπου συγκέντρωσε πάνω από 180 συμμετοχές από την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο που για πρώτη φορά συμμετείχε στην συγκεκριμένη διοργάνωση.
            Από τον Ναυτικό Όμιλο Κατερίνης συμμετείχαν σε 7 πληρώματα 10 αθλήτριες και αθλητές, από τους οποίους οι 9  πήραν για 1η φορά μέρος σε αγώνες, και κατέκτησαν 2 χάλκινα μετάλλια.
Ειδικότερα:
Ο Χρήστος Χατζησαββίδης ο μόνος «έμπειρος» της αποστολής αφού ήταν η δεύτερη φορά που συμμετείχε  σε αγώνες, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο σκιφ παίδων 12 ετών. Το δεύτερο χάλκινο μετάλλιο για τον Ν.Ο.ΚΑΤ. κατέκτησαν οι δωδεκάχρονοι Σπύρος Δράντζιος και Κυριάκος Μαχαιρίδης στο διπλό σκιφ παίδων ενώ στο ίδιο αγώνισμα 4οι στον τελικό τερμάτισαν οι Νίκος Τσελίκας και Αντώνης Τσέτσας που μια λάθος κουπιά στα πρώτα μέτρα του αγώνα τους στοίχισε πολύτιμο χρόνο.
            Ο Λευτέρης Ευσταθιάδης πραγματοποίησε πολύ δυνατή εμφάνιση το Σάββατο στους προκριματικούς που του εξασφάλισε την πρόκριση στη δωδεκάδα όπως και την Κυριακή στον ημιτελικό οπότε και προκρίθηκε στον τελικό του αγωνίσματος που τερμάτισε τέταρτος χάνοντας για πολύ λίγο το μετάλλιο. Επίσης στην τέταρτη θέση του τελικού στο σκιφ κορασίδων τερμάτισε η Χριστίνα Θυμιοπούλου που κωπηλάτησε με πολύ ωραία τεχνική αφήνοντας πολύ θετικές εντυπώσεις.
            Ακόμη, θετικές εντυπώσεις προκάλεσε και η εμφάνιση των αθλητριών Ράνια Τσιβούλα και Ευτυχία Δήμου που αγωνίστηκαν στο διπλό σκιφ κορασίδων όπου και κατατάχθηκαν 9ες τερματίζοντας τρίτες στον μικρό τελικό του αγωνίσματος καθώς και ο αθλητής Γιώργος Καζάκας που παρά την καλή του εμφάνιση δεν κατάφερε να προκριθεί στην δωδεκάδα του σκιφ παίδων.
            Την αποστολή συνόδεψαν οι προπονητές κωπηλασίας Γ.Μπικογιάννης και Α.Πόποτης και η Αν.Γ.Γραμματέας του Ν.Ο.ΚΑΤ. Χ.Παρλίτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !