13 Σεπτεμβρίου 2012

Έδεσσα: Ορισμός νέων Αντιδημάρχων



Στην ανακατανομή των ρόλων των αιρετών συνεργατών του και τον ορισμό νέων αντιδημάρχων προχώρησε ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου.
Νέοι αντιδήμαρχοι είναι οι εξής:


  1. Χρήστος Βερικούκης, Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού, Αθλητισμού
  2. Τραϊανός Γιόντης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου και Ποιότητας Ζωής
  3. Γιώργος Κωστίδης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Δημοτικής Ενότητας Βεγορίτιδας
  4. Γιάννης Μουράτογλου, Αντιδήμαρχος Οικονομικών
  5. Χρήστος Πέτκος, Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης
Επιπρόσθετα, για την υποβοήθηση του δημοτικού έργου ορίστηκαν η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Έφη Ταμβίσκου υπεύθυνη για τη Δημοτική Αστυνομία και τα Καταστήματα, ενώ ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης υπεύθυνος για τα Διοικητικά θέματα, τον Προγραμματισμό και την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση. Ο ορισμός άμισθων αιρετών συνεργατών σε κομβικές θέσεις στη διοίκηση του Δήμου είναι μία καινοτομία που αφενός επιβάλλεται από την οικονομική κατάσταση του Δήμου Έδεσσας, αφετέρου δε αξιοποιεί συνεργάτες με διάθεση για προσφορά στο Δήμο Έδεσσας και τους πολίτες.
Τέλος, αλλάζει η διοίκηση της Τουριστικής Έδεσσας Α.Ε., όπου νέος Πρόεδρος θα οριστεί ο κ. Δημήτρης Γιώγας και Αντιπρόεδρος η κ. Νατάσσα Ιατρίδου.
Το νέο σχήμα στη διοίκηση του Δήμου ήδη έχει ξεκινήσει δουλειά για την αντιμετώπιση των πολλών και ποικίλων προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Δήμος Έδεσσας και οι συνδημότες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !