24 Σεπτεμβρίου 2012

Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στη Ρητίνη



Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας στη  Ρητίνη
                    -Διαμόρφωση αγροτικών δρόμων στον Άνω Αγιάννη

Στην Τοπική Κοινότητα Ρητίνης εργάστηκαν σήμερα 24.9.2012 , συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Κατερίνης προκειμένου να θωρακίσουν αντιπλημμυρικά την ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν εργασίες καθαρισμού των αντιπλημμυρικών καναλιών , ενώ τα συνεργεία του Δήμου προχώρησαν και στον καθαρισμό των φρεατίων του οικισμού. Τις εργασίες επέβλεψε προσωπικά ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου της Ρητίνης Γιάννης Λάιος.



Την ίδια ώρα, συνεργεία της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων, πραγματοποίησαν εργασίες διαμόρφωσης αγροτικών δρόμων στην περιοχή του Άνω Αγιάννη και χαλικοστρώσεις, όπου κρίθηκε απαραίτητο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως  η Αντιδημαρχία Τεχνικών έργων υλοποιεί  συστηματικές παρεμβάσεις αντιπλημμυρικής προστασίας σε ολόκληρο το Δήμο Κατερίνης, προκειμένου  να προληφθούν έγκαιρα τυχόν προβλήματα που θα προκύψουν από τις φθινοπωρινές βροχοπτώσεις.

  
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ
Εργασίες συντήρησης και καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης των κοινοχρήστων χώρων στις γειτονιές της Κατερίνης και στους οικισμούς, από την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.
Στο πλαίσιο των εργασιών που εκτελούνται συστηματικά σε καθημερινή βάση, σήμερα Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012, συνεργεία του Δήμου πραγματοποίησαν
  • εργασίες κοπής χόρτων, κλάδεμα και άλλες εργασίες περιποίησης των χώρων πρασίνου και αναψυχής  στις πλατείες της  Ανδρομάχης και του Σβορώνου,
       ενώ ανάλογες εργασίες εκτελέστηκαν :
  • στην παιδική χαρά της οδού Αμάσειας στην Κατερίνη
  • στην παιδική χαρά που βρίσκεται στην περιοχή «Κορδέλλες»
  • και στην πλατεία Κοκκινοπλιτών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !