12 Σεπτεμβρίου 2012

Συμμετοχή του Δήμου Θερμαϊκού στις κινητοποιήσεις της ΚΕΔΕ


Σε διήμερη αναστολή της λειτουργίας του προβαίνει σήμερα και αύριο ο Δήμος Θερμαϊκού συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας μετά και τις μετά τις νέες περικοπές κατά 30% στους ήδη μειωμένους κατά 60% πόρους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.


Ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, Ιωάννης Αλεξανδρής, μιλώντας στους εργαζομένους, που προσήλθαν κανονικά στα καθήκοντά τους και θα αποχωρήσουν στο τέλος του ωραρίου εργασίας τους, αλλά δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, τόνισε εμφαντικά τα κρίσιμα οικονομικά προβλήματα της Αυτοδιοίκησης, που οδηγούν τους Δήμους σε κατάρρευση.
Επιπροσθέτως, επεσήμανε πως «η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει τεράστια συμβολή στην προσπάθεια της δημοσιονομικής προσαρμογής της χώρας μας, όμως, με τις νέες μειώσεις δεν θα μπορούμε, πλέον, να ανταποκριθούμε ούτε στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις της, κυρίως, προς τους πολίτες και εσάς, τους εργαζόμενους».
Κλείνοντας, εξήρε το έργο όλου του προσωπικού, που είναι κατά πολύ λιγότερο από άλλες χρονιές, και ζήτησε να συνεχισθεί η άοκνη προσπάθειά του. 
                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !