13 Σεπτεμβρίου 2012

Ξεκινούν οι ανοικτές συζητήσεις διαλόγου με τους δημότες «Συζητώ με το δήμαρχό μου»




«Συζητώ με το δήμαρχό μου» είναι η πρωτοβουλία των προγραμματισμένων συναντήσεων του δημάρχου Πυλαίας-Χορτιάτη με πολίτες σε όλες τις δημοτικές  ενότητες του δήμου.


Οι εκδηλώσεις εντάσσονται  στο πλαίσιο της νέας θεσμικής πρωτοβουλίας του δημάρχου Ιγνάτιου Καϊτεζίδη, η οποία θα επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο και θα έχει τον χαρακτήρα μιας ανοικτής άμεσης δημόσιας συζήτησης δημάρχου και δημοτών. Για  θέματα που αφορούν κάθε πτυχή της καθημερινότητας του πολίτη, με στόχο να γίνουν πιο όμορφες οι γειτονιές και ακόμη καλύτερη η ζωή στο δήμο. 
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλίας έρχεται να επιβεβαιώσει στην πράξη τη θέση της παράταξης «Δύναμη Ενότητας»  και το σύνθημά της στις δημοτικές εκλογές του 2010 «Ακούμε το δημότη, υπηρετούμε τον τόπο»,  αλλά και ως συνέχεια παλαιότερων ανοικτών συναντήσεων διαλόγου του Ιγνάτιου Καϊτεζίδη στο δήμο Πανοράματος, όπου ο λόγος δίνονταν στον κάθε δημότη ξεχωριστά..
Το πρόγραμμα των συναντήσεων του δημάρχου με τους πολίτες έχει ως εξής :

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου, στις   11 το πρωί, στην  Πυλαία (Πέτρινο Πολιτιστικό Κέντρο)
Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου, στις  7 το απόγευμα, στο  Φίλυρο (ΚΑΠΗ πλατείας Φιλύρου)
Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου, στις  7 το απόγευμα, στο  Ασβεστοχώρι (1ο Δημοτικό Σχολείο αίθουσα εκδηλώσεων)
Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, στις  11 το πρωί, στο  Πανόραμα (Πολιτιστικό Κέντρο «αίθουσα Λίτσα Φωκίδη»)
Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, στο Χορτιάτη (Αίθουσα ‘’Ιωάννης Μανωλεδάκης’’)
Προσκαλεσμένοι στις πέντε ανοικτές δημόσιες συζητήσεις είναι όλοι οι δημότες του δήμου, για να θέσουν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Για όσους επιθυμούν θα υπάρχει η δυνατότητα να υποβάλλουν τα ερωτήματά τους και μέσω tweets στην ιστοσελίδα του δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη (www.pilea-hortiatis.gr). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !