13 Σεπτεμβρίου 2012

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ALL STAR GAME ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ



Με τη βράβευση του Ολυμπιονίκη του τζούντο Ηλία Ηλιάδη και του Παραολυμπιονίκη της κολύμβησης Χαράλαμπου Ταϊγανίδη, αλλά και με ένα εντυπωσιακό all star game διακεκριμένων βετεράνων ποδοσφαιριστών κορυφώνεται η παρουσία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 77η ΔΕΘ το απόγευμα της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2012.


Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του τουρνουά ποδοσφαίρου, που διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη ΔΕΘ (9-16 Σεπτεμβρίου 2012), η ποδοσφαιρική ομάδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας θα αντιμετωπίσει την ομάδα της ΔΕΘ αύριο αύριο Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο χώρο μπροστά από την Πύλη 2 της ΔΕΘ (είσοδος από ΧΑΝΘ). Στον αγώνα θα συμμετάσχει και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Στη συνέχεια, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η ΔΕΘ θα τιμήσουν τον Ολυμπιονίκη Ηλία Ηλιάδη (χάλκινο μετάλλιο στο τζούντο στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου) και τον Παραολυμπιονίκη Χαράλαμπο Ταϊγανίδη (χάλκινο μετάλλιο στην κολύμβηση στους Παραολυμπιακούς 2012 του Λονδίνου), σε μια τελετή που θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο με τον ποδοσφαιρικό αγώνα.
Θα ακολουθήσει το μεγάλο all star game του ποδοσφαίρου, όπου βετεράνοι ποδοσφαιριστές από ομάδες της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης, Ηρακλής, Απόλλων Καλαμαριάς) θα αναμετρηθούν μεταξύ τους, σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ, στο χώρο μπροστά από την Πύλη 2 της ΔΕΘ (είσοδος από ΧΑΝΘ). Στην τελετή βράβευσης έχουν κληθεί να παραβρεθούν παλιοί Ολυμπιονίκες και βετεράνοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, που στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιράσουν αυτόγραφα.
            Με τη διοργάνωση αυτή, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας έχει ως στόχο την προαγωγή των ιδεωδών του αθλητισμού στους νέους και τη σύνδεσή του με τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία αποτελεί κορυφαίο θεσμό και σημείο αναφοράς της πόλης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !