20 Αυγούστου 2012

Σύσκεψη για τα νοσοκομεία Βέροιας και Νάουσας


Τα φλέγοντα θέματα των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας τέθηκαν σε σύσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καραπαναγιωτίδη, παρουσία του Διοικητή του νοσοκομείου Νίκου Χατζηδημητρίου, του Διευθυντή της καρδιολογικής Γιάννη Βογιατζή, καθώς και της Διευθύντριας Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Σοφίας Λένου.


Από την πλευρά του Αντιπεριφερειάρχη ζητήθηκε πλήρης ενημέρωση για τα ζητήματα των δύο Νοσοκομείων -εποπτείας Χατζηδημητρίου- ώστε με μεθοδευμένες κινήσεις και συντονισμό να επιδιωχθεί η οριστική επίλυση των όποιων προβλημάτων ταλανίζουν τη διοίκηση, το προσωπικό και τους πολίτες της Ημαθίας. Τονίστηκε μάλιστα ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει νέα συνάντηση παρουσία των τεσσάρων Βουλευτών και των Δημάρχων της Ημαθίας, ώστε να γίνει ένας άρτιος συντονισμός των ενεργειών και προώθηση των επειγόντων θεμάτων στα αρμόδια κυβερνητικά όργανα για την επίλυσή τους.
Από την πλευρά του Διοικητή κ. Χατζηδημητρίου έγινε πλήρης ενημέρωση για όλα τα ζητήματα (επέκταση νοσοκομείου, ανάγκη εργασιών συντήρησης στο τμήμα που ελευθερώνεται, ορθοπεδική κλινική, μονάδα εντατικής θεραπείας, αίθουσα τοκετών, νέο κτίριο ΟΚΑΝΑ, επισκευή χειρουργείων -με στόχο την καταπολέμηση των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, στεφανιογράφος κ.λπ.), ενώ το άμεσο ενδιαφέρον εστιάστηκε στην ανάγκη πλήρωσης θέσεων γυναικολόγων για τη μαιευτική-γυναικολογική κλινική, την πλήρωση θέσεων για τη μονάδα του ΟΚΑΝΑ και την ανάγκη διάσωσης των 120 κλινών του νοσοκομείου Νάουσας.
Ειδικότερα, για το θέμα της μετακίνησης γιατρών γυναικολόγων από την Πέλλα στην Ημαθία και την επίλυση του ζητήματος των εφημεριών, ο Αντιπεριφερειάρχης απέστειλε σχετικό έγγραφο αίτημα ενώ παράλληλα είχε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !