8 Αυγούστου 2012

Ο Ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλλάκης στον Δήμαρχο Κατερίνης


Τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη επισκέφτηκαν σήμερα στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο  απερχόμενος Αν. Στρατιωτικός Διοικητής Φρουράς Ν.Πιερίας, Ταξίαρχος Κων/νος Βασιλειάδης και ο νέος Διοικητής, Ταξίαρχος Νικόλαος Γρυλλάκης. Στην συνάντηση παρέστη και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Μπερεδήμας.


Ο Δήμαρχος διαβεβαίωσε το νέο Διοικητή πως ο Δήμος Κατερίνης θα είναι συνεργάτης και συμπαραστάτης στο έργο του και του ευχήθηκε εποικοδομητική θητεία, υγεία και κάθε επιτυχία. 

Παράλληλα ευχαρίστησε τον κ. Βασιλειάδη για την αγαστή συνεργασία, που είχαν όλο το διάστημα της παραμονής του στην 24η Ταξιαρχία, ενώ του ευχήθηκε υγεία και δύναμη στα νέα του καθήκοντα στο Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Από την πλευρά του ο απερχόμενος Διοικητής ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κατερίνης γιατί όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχαμε άψογη συνεργασία με τον Δήμο  και προσωπικά με τον Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη.  Ό, τι αίτημα διατυπώσαμε ως Ταξιαρχία στο μέτρο του δυνατού ικανοποιούνταν άμεσα.. Εύχομαι υγεία, κάθε επιτυχία στο σημαντικό έργο που επιτελεί ο κος Χιονίδης για το καλό του Δήμου Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής».

«Είμαι βέβαιος ότι το πνεύμα αυτής της εξαιρετικής συνεργασίας που προαναφέρθηκε και από τις δυο πλευρές θα συνεχιστεί και στη διάρκεια της δικής μου θητείας» τόνισε ο νέος διοικητής Νίκος Γρυλλάκης.

Στους δυο αξιωματικούς ο Δήμαρχος χάρισε το ιστορικό βιβλίο, που αναφέρεται στην Μάχη της Πύδνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !