20 Αυγούστου 2012

Πρώτη συνάντηση νεολαίας Δήμου Κοζάνης


Συνάντηση με ομάδα φοιτητών και νέων του Δήμου Κοζάνης πραγματοποίησε ο Δήμαρχος  κ. Λάζαρος Μαλούτας, παρισταμένων αιρετών του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και εκλεγμένων εκπροσώπων της νεολαίας, το πρωί της Δευτέρας 20 Αυγούστου 2012.


Ο Δήμαρχος Κοζάνης, ανοίγοντας την πρώτη συνάντηση ενός κύκλου επαφών, που αναμένεται να εδραιωθεί ως θεσμός στον δήμο, επεσήμανε πως « η πρώτη συνάντηση με το πιο δυναμικό κομμάτι του τόπου μας, τους νέους, είχε τριπλό στόχο. Καταρχάς στοχεύει στην δημιουργία ενός καναλιού επικοινωνίας με τους νέους της περιοχής, για να αφουγκραζόμαστε τους προβληματισμούς και τις επιθυμίες τους. Έπειτα περιλαμβάνει την πρόταση μας σε όλους τους νέους που είναι διασκορπισμένοι στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να γίνουν δέκτες των ερεθισμάτων της κοινωνίας, του πανεπιστημίου, του τόπου όπου ζουν και σπουδάζουν και να τα μεταφέρουν στον τόπο τους. Ενώ τέλος, ζητάμε από τη νεολαία να προβάλλει τα καλά προϊόντα αλλά και τα θετικά χαρακτηριστικό της περιοχής αλλά και της πατρίδας μας, στον τόπο όπου διαμένει.»
Οι συναντήσεις με τη νεολαία του Δήμου Κοζάνης θα συνεχιστούν, καθώς η διάθεση της Δημοτικής Αρχής είναι να αφουγκραστεί τους νέους, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι στο πρώτο αυτό κάλεσμα έδειξαν το ενδιαφέρον και τον προβληματισμό τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !