20 Αυγούστου 2012

Πέλλα: Συνάντηση Θεοδωρίδη - Στρατηγού Γεωργίου


Ο νέος Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού κ. Πέτρος Γεωργίου επισκέφτηκε επίσημα σήμερα (20/8), στο γραφείο του, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη.


Ο κ. Θεοδωρίδης διατηρεί άριστη σχέση και μακροχρόνια φιλία με τον κ. Γεωργίου ο οποίος κατάγεται από την Αλμωπία και, πριν από την προαγωγή του, διετέλεσε υποδιοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας. Εξάλλου, οι δύο άνδρες είχαν στενή συνεργασία σε διάφορους τομείς και επιμέρους θέματα στο πλαίσιο της συνεργασίας σε τοπικό επίπεδο μεταξύ της Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σε δήλωσή του ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρει: «Αισθάνομαι πραγματικά μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για την προαγωγή του φίλου και συντοπίτη μας Πέτρου Γεωργίου στη θέση του Διοικητή της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας. Πρόκειται για θέση υψηλής ευθύνης σε μία νευραλγικής σημασίας Μεραρχία του ελληνικού στρατού. Είμαι βέβαιος ότι ο Στρατηγός Γεωργίου, όπως έχει αποδείξει με την μέχρι σήμερα θητεία του, θα τιμήσει την επιλογή της ηγεσίας και θα ανταποκριθεί με ιδιαίτερο ζήλο στα υψηλά καθήκοντά του.

Με τον κ. Γεωργίου έχουμε συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με την ιδιότητα του υποδιοικητή που είχε μέχρι πρόσφατα και η εξέλιξη στην καριέρα του μας δίνει τη δυνατότητα να δρομολογήσουμε και άλλες δράσεις σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος. Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας έχει ανάγκη από δραστήριους και δημιουργικούς ανθρώπους, στο πλαίσιο δημιουργίας τοπικών και περιφερειακών δικτύων συνεργασίας που προωθούν την εξωστρέφεια και βοηθούν στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων της κρίσης. Μέχρι σήμερα με τη ΙΙα Μηχανοκίνητη Μεραρχία έχουμε συνεργαστεί σε δράσεις πολιτισμού, ιστορικής μνήμης, απόδοσης τιμής σε εθνικούς αγωνιστές καθώς επίσης και στον κρίσιμο τομέα της πολιτικής προστασίας. Το περιθώριο διεύρυνσης αυτών των συνεργασιών είναι μεγάλο και πιστεύω ότι ο Στρατηγός Γεωργίου έχει τη διάθεση και τα ψυχικά αποθέματα που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας».   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !