7 Αυγούστου 2012

Επιστολή Θεοδωρίδη προς Στρατηγό Μπαρκούκη


Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης ευχαριστεί για την προσφορά του και συγχαίρει τον Υποστράτηγο Γεώργιο Μπαρκούκη ο οποίος, μετά από την ευδόκιμη υπηρεσία του ως Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στην Έδεσσα, προήχθη σε Επιτελάρχη της 1ης Στρατιάς Λάρισας. Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής:


«Στρατηγέ,
Με την παρούσα επιστολή εκφράζω τις ευχαριστίες μου εκ μέρους και των κατοίκων της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, για τη συνεργασία μας και την από κοινού υλοποίηση σημαντικών δράσεων, κατά τη διάρκεια της θητείας σου, στην ηγεσία της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού στην Έδεσσα. Η προαγωγή σου και η τοποθέτησή σου στην νευραλγικής σημασίας για τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις 1η Στρατιά Λάρισας αποτελεί μία δίκαιη επιλογή και αναγνώριση της προσφοράς σου από την πολιτεία. Είμαι βέβαιος ότι από τη νέα θέση υψηλής ευθύνης που αναλαμβάνεις θα εξακολουθείς να έχεις μία σημαντική συμβολή στο αξιόμαχο των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων, όπως και στην προβολή και προώθηση ζητημάτων που προάγουν τα εθνικά συμφέροντα και την ευημερία της τοπικής κοινωνίας.

Ο θεσμός της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης ενισχύεται μέσα από συνεργασίες με φωτισμένους ανθρώπους, με ευρύτητα πνεύματος και ικανοτήτων. Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, η στενή και συνεχής συνεργασία μεταξύ των πολιτικών και στρατιωτικών φορέων αποτελεί προϋπόθεση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε τις επιπτώσεις της κρίσης και να οικοδομήσουμε μία Ελλάδα με στέρεες και υγιείς αξίες, ικανή να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τα Βαλκάνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !