26 Αυγούστου 2012

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ



Εκτός από τη Κατερίνα Νικολαΐδου που ανήκει στο βασικό κορμό της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, άλλοι τρείς κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης εξασφάλισαν μετά από δοκιμασίες, την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα.


                Πρόκειται για τους αθλητές Καραμήτρο Θωμά και Κακούρη Νίκο (χρυσούς πανελληνιονίκες φέτος στην τετράκωπο  εφήβων και τετράκωπο παίδων) και την αθλήτρια Νικολαΐδου Δέσποινα( αργυρή πανελληνιονίκη στο διπλό σκιφ νέων γυναικών) που την Πέμπτη 23 Αυγούστου πήραν μέρος στους αγώνες επιλογής για την εθνική ομάδα στην λίμνη της Καστοριάς και, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην Εθνική Ομάδα. Οι τρεις αθλητές του Ν.Ο.ΚΑΤ.  αυτή τη στιγμή  ακολουθούν μαζί με επιλεγμένους αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα σειρά προπονήσεων προετοιμασίας για τους Βαλκανικούς Αγώνες .
                Την πρόκρισή τους στην Εθνική Ομάδα διεκδίκησαν από τον Ν.Ο.ΚΑΤ. και οι αθλητές Ρετζούλης Σωτήρης και Ράπτης Νίκος (χρυσοί πανελληνιονίκες στην τετράκωπο παίδων) οι οποίοι πραγματοποιώντας δυνατή εμφάνιση προκρίθηκαν στον τελικό της δικώπου παίδων όπου και τερμάτισαν έκτοι, ενώ μόνο τα πέντε πρώτα πληρώματα, κατέκτησαν μια θέση στην Εθνική Ομάδα.
                Ακόμη μια χρονιά ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης κατορθώνει να συμμετέχει με αθλητές τους στις προπονήσεις της Εθνικής Ομάδας σε όλες τις κατηγορίες. Γυναικών (Νικολαΐδου Κατερίνα), Εφήβων-Νεανίδων (Ζέρβας Ειρ.-Μπικογιάννης Γιαν.-Νικολαΐδου Δεσπ.),Παίδων-Κορασίδων (Κακούρης Ν.-Καραμήτρος Θ.) και Ανάπτυξης (Παπαθανασίου Π. –Μπικογιάννης Αστ.)  
                Οι Βαλκανικοί Αγώνες κωπηλασίας θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 8 και 9 Σεπτεμβρίου στον κωπηλατικό στίβο της Φιλιππούπολης της Βουλγαρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !