2 Αυγούστου 2012

«ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΘΕΡΜΗΣ–ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ»


Υπεγράφη σήμερα, Πέμπτη 2-8-2012, η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «Κατασκευή και βελτίωση του οδικού δικτύου Θέρμης – Γαλάτιστας» μεταξύ της Εγνατίας ΑΕ και της Τεχνικής Εταιρείας Τρικάτ ΑΕΚΤΕ. Το έργο είναι αρχικού προϋπολογισμού 37.650.000 € και έχει χρόνο παράδοσης 30 μήνες.


Ο Δήμαρχος Πολυγύρου, κ. Αστέριος Ζωγράφος, μετά τη θετική εξέλιξη του θέματος, που απασχολεί τα μέγιστα την τοπική κοινωνία όπως επίσης και τη διοίκηση του Δήμου Πολυγύρου εδώ και καιρό, τόνισε τα εξής: «Δικαιώνεται σήμερα, με τον καλύτερο τρόπο η προσπάθεια, που κατέβαλα ως Νομάρχης Χαλκιδικής μαζί με τους συνεργάτες μου και κυρίως με τον τότε αντινομάρχη κ. Τζίτζιο, που είχε σα στόχο την υλοποίηση αυτού του μεγάλου έργου για το Νομό μας και ιδιαίτερα για τη Βόρεια Χαλκιδική.
Το έργο αυτό, σε συνδυασμό με την κατασκευή της περιμετρικής οδού Πολυγύρου, η οποία ολοκληρώνεται πολύ σύντομα και για την οποία ολοκληρώσαμε τις μελέτες και πετύχαμε την χρηματοδότηση, θα αποτελέσει εργαλείο ανάπτυξης για τον Δήμο Πολυγύρου αλλά και για ολόκληρη τη Χαλκιδική.
Η σημερινή υπογραφή της σύμβασης εκτέλεσης του έργου είναι η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς, που για μια ακόμη φορά βιάστηκαν να μας αμφισβητήσουν και να μας κατηγορήσουν για την πορεία του έργου, προβαίνοντας σε παραπληροφόρηση του κόσμου με προσχεδιασμένα και χωρίς να ανταποκρίνονται στην αλήθεια δελτία τύπου. Ας τους απομονώσει ο λαός του Πολυγύρου και της Χαλκιδικής ώστε στο μέλλον να είναι πιο υπεύθυνοι σε σχέση με όσα επικαλούνται και διαδίδουν».

Από το Γραφείο Τύπου
του Δήμου Πολυγύρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !