27 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΟΥ


     Την αντίθεσή τους με το κλείσιμο της ΔΟΥ Ελασσόνας εξέφρασαν όλοι οι φορείς της περιοχής που παραβρέθηκαν στην ευρεία σύσκεψη που συγκάλεσε ο Δήμος Ελασσόνας σήμερα ο πρωί στο Δημαρχείο της πόλης  με θέμα την επιχειρούμενη  αναστολή της λειτουργίας της εφορίας Ελασσόνας που σχεδιάζει το Υπουργείo Οικονομικών.


     Στη σύσκεψη παραβρέθηκε ο βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Δημ. Γελαλής, εκφράζοντας την συμπαράσταση του κόμματος του στο αίτημα για συνέχιση της λειτουργίας της ΔΟΥ Ελασσόνας.
     Ο Δήμαρχος Ελασσόνας, κ. Γιώργος Πασχόπουλος γνωστοποίησε στους παραβρισκόμενους τα ψηφίσματα  των φορέων που έχουν εκδοθεί και στηρίζουν την πρόταση για παραμονή της εφορίας, λόγω των τεράστιων ζητημάτων που θα επιφέρει το κλείσιμό της και στη μετακίνηση και στα οικονομικά των συναλλασσομένων.

      Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο Διευθυντής της ΔΟΥ Ελασσόνας, κ. Γρ. Μπόλης, η γεν. γρ. του Συλλόγου Εφοριακών Λάρισας, κ. Β. Μπαρμπή, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Αθ. Παιδής, αντιδήμαρχοι Ελασσόνας, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών κοινοτήτων, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας, κ. Δημ. Οικονόμου, μέλη του Επιμελητηρίου Λάρισας, ο διευθυντής της Ένωσης Ελασσόνας, ο πρόεδρος και μέλη του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, ο Καπνικός Συνεταιρισμός, λογιστές, ελεύθεροι επαγγελματίες, υπάλληλοι της εφορίας και εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.

     Ο Δήμαρχος Ελασσόνας θα ζητήσει συνάντηση τις επόμενες μέρες με τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών, παρουσία των βουλευτών του Νομού, ώστε να κατατεθούν τα επιχειρήματα αναγκαιότητας παραμονής της ΔΟΥ Ελασσόνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !