1 Αυγούστου 2012

Εκτυπωτές σε όλα τα αγροτικά ιατρεία διέθεσε ο Δήμος Κατερίνης



Στον εξοπλισμό όλων των αγροτικών ιατρείων με συσκευές εκτύπωσης προχώρησε ο Δήμος Κατερίνης, με στόχο να διευκολύνει το έργο της ηλεκτρονικής συνταγογράφησης που έχει επιβληθεί από το Υπουργείο Υγείας και το οποίο ,κατά το πρώτο διάστημα της εφαρμογής του μέτρου, συνάντησε πολλά προβλήματα λόγω έλλειψης μηχανοργάνωσης στα αγροτικά ιατρεία.


Ειδικότερα, η Δημοτική Αρχή πραγματοποίησε αγορά 25 συνολικά εκτυπωτών, που διατέθηκαν σε ισάριθμα αγροτικά ιατρεία του Δήμου. Η εγκατάσταση των παραπάνω μηχανημάτων ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012.

«Η Δημοτική Αρχή της Κατερίνης θεώρησε επιβεβλημένο να συνδράμει την προσπάθεια εξοπλισμού των αγροτικών ιατρείων, βρισκόμενη έμπρακτα στο πλευρό των κοινωνικά ευαίσθητων συμπολιτών μας, καθώς τα αγροτικά ιατρεία αποτελούν πολλές φορές αποκλειστικά σημεία πρωτοβάθμιας περίθαλψης, τόσο για τους ασθενείς και τους συνταξιούχους» τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γεώργιος Ίτσιος, σημειώνοντας παράλληλα, πως την τεχνική υποστήριξη θα παρέχει το Νοσοκομείο της Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !