2 Ιουλίου 2012

Απίστευτη Προσφορά ! Διακοπές στον Πλαταμώνα από 20 ευρώ !


 Σε προηγούμενη ανάρτησή μας αναφερθήκαμε σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα, το οποίο σύμφωνα με το couponorama.gr διέθετε κουπόνια διαμονής τριών διανυκτερέυσεων, μόλις 89 ευρώ...αλλά χωρίς το Αιρκοντίσιον !

Σύμφωνα με την ιδοκτήτρια του VAYA APARTMENS τα πράγματα έχουν ως εξής...



"Κύριοι,
θα παρακαλούσα να κάνουμε μια διευκρίνηση για την ανάρτηση   http://katerinipress.blogspot.gr/2012/06/vaya-apartments-aircodition.html 
Είμαι η κόρη της ιδιοκτήτριας των καταλυμάτων Vaya Apartments & Studios στον Πλαταμώνα Πιερίας.

Nα ενημερώσω για τα ακόλουθα:
  1. Ο κύριος velas tours έκανε αναρτήσεις σε ιστοσελίδες με κουπόνια  χωρίς την άδεια μαςΔεν γνώριζα καν τις αναρτήσεις αυτές.
  2. Η συμφωνία με το πρακτορείο για τους μήνες που αναφέρετε και εσείς... κατόπιν συνεννόησης είναι 20 ευρώ την βραδιά (δεν μιλάμε για κουπόνια πάντα) για εμάς οπότε μπορείτε να καταλάβετε και εσείς την εκμετάλλευση την δική μας εφόσον η προμήθεια του όπως δείχνει είναι 50% απο την τιμή που εμείς είχαμε συμφωνήσει. 
  3. Δεν θυμάμαι να είχαμε πει για μη χρήση κλιματιστικού αλλά στα 20 ευρώ που είχαμε πει πολύ πιθανό να το είχα ζητήσει ειλικρινά δεν το θυμάμαι. 
  4. Mια μόνο φορά είχαμε ένα ζευγάρι απο το velas tours και μάλιστα οι άνθρωποι ήρθαν χωρίς καν να μας έχει το πρακτορείο ενημερώσει (μάλιστα όλα τα χρήματα είχαν μπεί σε δικό τους λογαριασμό). Ευτυχώς ήταν εκεί η μητέρα μου και δεν μείνανε οι πελάτες στον δρόμο. Πάντα μιλάμε για 20 ευρώ για εμάς.
Σας παρακαλούμε πάρα πολύ να κάνετε κάτι για την αποκατάσταση της οικογενειακής μου επιχείρησης που με κόπο προσπαθεί εδώ και πολλά χρόνια να ικανοποιεί τους πολυάριθμους πελάτες μας. Οι γονείς μου παρόλο το προχωρημένο της ηλικίας δουλεύουν 14 ώρες με μεράκι σε αυτή την μικρή οικογενειακή επιχείρηση".


Από τα παραπάνω προκύπτει ότι τα εν λόγω κουπόνια δημοσιεύτηκαν ουσιαστικά χωρίς την Άδεια του VAYA APARTMENTS....Το ζήτημα ίσως πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις του φυσιολογικού, αλλά στη σημερινή εποχή ο υποψήφιος πελάτης είναι διπλά καχύποπτος και σχολαστικός, όταν πρόκειται να σπαταλήσει έστω και 50 ευρώ για τις Διακοπές του... Εξάλλου όλοι ξέρουμε ότι λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και εφόσον ουσιαστικά επρόκειτο για λάθος χειρισμό του τουριστικού γραφείου και όχι του VAYA  APARTMENTS...σας προτείνουμε να το επισκεφτείτε ανεπιφύλακτα...Εξάλλου από την πρώτη μας δημοσίευση είχαμε μιλήσει για ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πολύ καλές για την εποχή τιμές.... Α΄κατηγορίας (3 κλειδιών) με τιμές 25-35 ευρώ σε full σαιζόν ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ! 

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του VAYA APARTMENTS στον Πλαταμώνα....οι τιμές έχουν ως εξής: 
"Η τιμή που δίνουμε στους πελάτες μας χωρίς κουπόνια για τους μήνες ΜΑΙΟ, ΙΟΥΝΙΟ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΏΒΡΙΟ παρόλο που η τιμή πόρτας είναι 90 ευρώ είναι 25-35 ευρώ.

Δείτε για το λόγο του αληθές την σελίδα μας στο fb που κάνω αναρτήσεις με τιμές ...https://www.facebook.com/pages/Vaya-apartments-Platamonas/107033692659169
και στην Ιστοσελίδα μας www.gplatamon.com

1 σχόλιο:

  1. Eυχαριστώ πάρα πολύ για την ανάρτηση σας. Πάντα σκοπός μας ήταν η εξυπηρέτηση του πελάτη και όχι η καχυποψία του. Να κάνω μια μικρή διευκρίνηση για αποφυγή παρεξηγήσεων οι τιμές 25-30 είναι για τους μήνες ΜΑΙΟ, ΙΟΥΝΙΟ, ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΟΚΤΏΒΡΙΟ. Το υπόλοιπο διάστημα οι τιμές για φέτος θα είναι 30-55 ευρώ ανάλογα με την περίοδο και τον τύπο του δωματίου. Για τις 20 πρώτες μέρες του Αυγούστου 53-60 ευρώ τα μεγάλα οικογενειακά διαμερίσματα (όχι δίκλινα). Οι τιμές πάντα είναι συζητίσημες. Ευχάριστούμε πολύ τους συντάκτες του blog για την αποκατάσταση του ονόματος μας μέσω αυτής της δημοσίευσης. Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι και καλή δύναμη απο Σεπτέμβρη...που τόσο θα εύχουμε ανάγκη. Vaya Apartments & Studios

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΕ GREEKGLISH !